Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev için kamera önerisi olan var mı?

Mononoke

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
40
Evde sürekli bir şeyler eksiliyor. Kapıları kilitliyoruz, önlemler alıyoruz ama yine de bir işe yaramıyor. Ya eve birisi bir şekilde giriyor ya da içeriden birisi (babam) evdeki bazı eşyaları yok ediyor. Bu yüzden evin içine kamera taktırmayı düşünüyorum. İnternetteki yorumlar kafamı hep karıştırdığı için bazı soruları buraya soruyorum. İstediğim kamera şöyle olacak yalnız; evden uzaklaştığımda internet bağlantısı kesilmeyecek. Bir ara almıştım. Evden çıktığım gibi bağlantı gidiyordu. İstediğim yerde telefonumu açıp evi izlemek istiyorum.

Sen paradan haber ver
Insanlar cocuklarini evlerini bakiciya birakirken kamera taktiriyorlar eve
Cocugu eziyet gorurse haberleri oluyor
Isyerlerinde acip bakinca ev icinde gibi oluyorlar
Ne yapacan evdeki esya icin parani emniyete aldin oldu iste

Kameradan (babanızın) evden bazı eşyaları aldığını gördüğünde ne yapacaksınız ? Şikayet mi, kanıt mı ? Meraktan soruyorum.

@GRAHAM BELL,
Eğer eve hırsız giriyorsa paranın da güvenliği yok demektir. Madem eşya önemsiz(!) o zaman herkes evinin kapısını açsın da millet eşyaları götürsün?

@Alman,
O zaman düşüneceğim

Tek bir odaya mı yoksa tüm odalara mı iç dış mekan farkeder hikvision marka cihazları öneririm ama basit bişey istiyosanız direk bebek kamerası alabilirsiniz sd kartla kayıt yapabilirsiniz

Sim kartla uzaktan izlenen kameralar var onlara da bakabilirsin

Oyle teferruatlar icin guvenlik kuruluslarina aylik ucret odenir
Astari yuzunden pahali
Iyi bir kilit sistemine yatirim yapsaniz paraniz zaten ya kartta ya bankada
Babaniz icin daha mantiksiz gorunuyor
Tutki babani yakaladin
Kleptoman diye tedaviye gotursen psikolog ucretlerinin altindan kalkamazsin
Baba bu vazgecilemez
Kol kirilir yen icinde diye susarsin

Üst Alt