Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Femur boyun kırığı sonrası tek bastona nasıl geçebilirim?

Selah1973

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben yüksekten düştüm düşeli 4 ay oldu
Sağ femur boyun kırığın var 2 adet inramoduler çivi atıldı bana
Doktor kaynama iyi gidiyor dedi Denizli'de ki doktor yüzde on
Baş dedi iki değnek devam dedi ama1 ay sonra antalyada
En sonki muayenede beni ameliyat eden doktorum artık tek değnekle yürüyebilir sin ama ayağına yüzde 50 basacan dedi bu işi ben bir türlü başaramadım sağ ayağa yüzde elli basıp tek değnek yürümeye alışan birisi varsa bunun ilmini bana anlatabilirmi ve ben mecburen halen 2 değnek kullaniyorum
Acaba ben bu konuda ne yapmalıyım tecrübesi olan varsa akatarirsa sevinirim

Femur boyun kirigi

Selam arkadaşlar ben yüksekten düştüm ve sağ femur boynunu kırdım şu an ameliyat olalı 4 ay 15 gun oldu
2 koltuk değneği ile yuruyorum doktorum tek degnege duş dedi ben beceremedim o işi kasıkta bazen ağrı oluyor bu normal mi yasayanlar varsa iulesme süreci nasıl oluyor tek degnege nasıl düşerim bana bunu anlatabilecek yol gösterecek varmı tskler

hocam anneminde düşmeye bağlı bel kırılması vardı. Sabrede ede oluyor. Evde önce oda oda gezdi sonra merdiven çıktı indi sonra sokağa indi. Şimdi maşAllah ı var hiç anlamazsınız. Bence koltuktan koltuğa deneyin. Sonra yavaş yavaş olur inşAllah. Sonuçta ikinci kez yeniden yürümeyi öğrenmek gibi.
Selah1973

Üst Alt