Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumda yazdığımız şeyler atanmamıza engel olur mu?

Konular
12
Reaksiyonlar
55
Psikoz hastası olarak engelli raporum yok ve fakülte okuyorum engelli raporuda almayı düşünmüyorum. Asıl diyeceğim buraya hastalığımla ilgili şeyler yazıyorum bu yazdıklarım atanmama engel olur mu?

Suç teşkil edecek bişey olmadığı sürece hayır, hiç bir soruna yol açmaz.

@m.okanoyun, E buda bir eleştiri başımıza birşey gelmiyor değil mi :) Kişileri eleştirmek ayrıdır; işi hakaret boyutuna çevirip bunu eleştiri olarak görmek ayrı.

eleştri yapanlar atanamıyor dediğimizde yok öyle bir şey derler ama, çalışan bile mobinge uğruyor. Havaalanında güvenlik olan kardeşimin twitterda yazdıkları sebebiyle doğrudan olmasa da vardiya açılışında amirlerinin gün açılışı konuşmasında ortaya konuştuğu ve ona bakarak söz sarfettiğini görmüş. İş değiştirdi.
hapse tıkmazlar ama hayatı zindan ederler.

Ben psikoz hastasıyım engelli raporu almadım atanmama engel çıkarır diye ben normalden atanmak istiyorum ve buraya yazdıklarım hastalığımla ilgili şeyler sesler duymak gibi sonra bu forumda hastalığımla ilgili yazdığım şeyleri delil olarak kullanıp atamamı iptal etmezler değil mi?

@Üzümlükekim,

hocam raporda alsanız belirli meslekler dışında psikoz hastası olmanız memur olmanıza engel teşkil etmez. polis asker olacam diyorsanız o sorun olur hatta raporunuz olmasın ilaç geçmişiniz olsun silahlı meslekleri yapamazsınız.
ayrıca forumlarda terör örgütü propagandası yapmadıktan, devleti küçük düşürücü şeyler yazmadıktan sonra başınıza hiç birşey gelmez. hastalığınızla ilgili yazdıklarınızdan endişe ediyormuşsunuz. bunlar size sıkıntı çıkarmaz. güvenlik soruşturmasında bakılacak şeyler değil bunlar. ben forumlarda yazılanlara bile bakıldığını sanmıyorum güvenlik soruşturmasında. neye bakarlar sosyal medyanıza facebook tweetir instagram gibi paylaşımlarınıza bakabilirler. müsterih olun

ekleme yapayım saglıkla ilgili kısmı atandığınızda sağlık raporu alıyorsunuz onu doktorlar değerlendirir, güvenlik soruşturması yapanlar değil

valla engelli olun olmayın ben siyasi değil artık şahılara bile birşey yazmıyorum yazdığım çoğu yorumu da hemen geri siliyorum...

sosyal mecralarda dengesiz çok adama öte git desen hemen ekran görüntüsünü aldım seni mahkemeye verecem diyor. zaten geçmişte bu yüzden çok sıkıntı yaşadık o yüzden herkes dikkatli olsun...

@Üzümlükekim,
Atama olunca kurum, saglık bildirir raporu (yani görev yapabilir mi,) yani Dr ne yazarsa o

Üst Alt