Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gerilim tipi baş ağrısıyla nasıl baş edilir?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
gün içerisinde sürekli başım ağrıyor. 2-3 aydır çekiyorum. sabah ağrıyla uyanıyorum/akşam ağrı ile uyuyorum. dr gerilim tipi baş ağrısı dedi dr ve antideprasan verdi. sizce başka tedavi seçenekleri var mıdır?
yada bu baş ağrısıyla nasıl mücadele adiyorsunuz.?

Merhaba,
Bu hastalığın yönetmelikte bir engel oranı var mı acaba?

normal baş ağrısı için ,burna elma sirkesi çekmek iyi geliyor.

Merhabalar bende uzun zamandır yaşıyorum gerilim tipi baş ağrısı ne yazık ki normal ağrı kesicilere tınlamıyor diş ağrıların kullanılan ağrı kesiciler etki ediyor ama onlarda tedavi edici değil be böbreklere zararlı diye biliyorum. Tek çare stresi ortadan kaldırmak stres yoksa bilinçaltı stresinden kaynaklı olabilir antidepresan kalıyor geriye seçenek olarak. Bende antidepresan maniye kaydırdığı için de doktor depresan yazmıyor derdi çeke çeke yaşıyorum alıştık ama sürünüyor :(...

greenpossible

Baş ağrısının bir çok nedeni var. Sürekli olan baş ağrılarının önce altta yatan nedeni araştırılıp tedavi olunmalı. Baş ağrısı tek başına engel oranı teşkil etmez.

Üst Alt