Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GİH'ten farklı kadroda GİH'e geçiş..?

karaman92

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar

ÖSYM klavuzunda

Madde 14 - (1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile BULUNDUKLARI KADROLARDAN FARKLI OLMAK KAYDIYLA mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz."

Ben normal ortaögretim kpss ile girmiş olduğum üniversiteside koruma ve güvenlik unvanıyla 4C statüsünde çalışmaktayım (kadrolu olarak). Ön lisans diplomasını aldım bir üst öğrenim olarak EKPSS ye girdim. Nasip
olursa tercih yapacağım.
Diyelim ki atandım biliyorum GİH ten GİH'E atama yok diyecek bazı arkadaşlar ama klavuz da BULUNDUKLARI KADROLARDAN FARKLI OLMAK KAYDIYLA atanabilirler diyor.

Benim de anladığım kendi açımdan degerlendirdigim de koruma güvenlik harici başka kadro ya atabilirsin diyor.

Kesin bilgi ve tecrübesi olan kardeşlerimiz bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim.

Mesela; kamuda hizmetlisin diyelim. Tekrar EKPSS'ye girerek hizmetli ya da ona hiyerarşik olarak ona denk bir kadroya atanamazsın ama memur, VHKİ, bilgisayar işletmeni ya da mezun olduğunuz bölümün mesleğine atanabilirsiniz.

Yani; şu anda özel güvenlik olsanız bile tekrar EKPSS ile mezun olduğunuz bölümün mesleğine GİH olsa bile atanabilirsiniz.

aynı hizmette maaş ve kademe yükselmesi varsa geçiş yapılır ya da başka bir hizmet sınıfına geçişte olabilir.

Mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere diyor yönetmelikte.
Arkadaşlar bende vhki olarak görev yapmaktayım. Lisans işletme mezunuyum. Ekpss tercih kılavuzunda işletme kodunda kadro açılırsa, örneğin; muhasebeci olarak atanabilirmiyim?

Üst Alt