Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görmeyen gözün kayması yani şaşılık için ameliyat olan var mı?

yusufeymen

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bir gözüm görmüyor ve kayma var estetik açıdan lens kullanıyorum ancak hafif kayma var ameliyatla düzelirmi yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

Ben oldum, ameliyat ile düzelir ama kayma kaçınılmaz .

Geçmiş olsun.

bende oldum ameliyat kayma vardı düzeldi ama benim görmeyle bir sıkıntım yoktu sadece kayma vardı

ameliyatın olması durumunda çoğu kişiden 1-2 ay sonra tekrar kayma olur diyenler var ama bunu diyenler gören göz için benim göz hiç görmüyor ameliyat olursam 1 kaç yıl süre sonra kayma olacaksa tamam ama 1 ayda kayma olacaksa hiç olmayayyım daha iyi

Benim sol göz %95 oranında görmüyor ve çok fazla kayma vardı. 2012 yılında ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. 4 yıl oldu gözümde milim kayma yok. tavsiye ediyorum.

Bu konuda bende aynı şeyi merak ediyorum. Sağ gözüm çok az görüyor. 10 cm den zor parmak sayıyorum. Şaşılık ameliyatı olsam yine kayar mı ?

Üst Alt