Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Görüş] Antalya Talya Göz Hastanesi her yönüyle engellilere çok uygun

Mediha

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
2
Antalya'da Talya göz hastanesine randevumu alıp muayene içi gittim. Kapıdan girdiğimde ilk dikkatimi çeken şey giriş kapısının hemen sağ tarafındaki sandalye oldu. Bilgilerim girildikten sonra orada görevli bir bayan eşliğinde asansörle yukarı kata muayene için çıktım. Krdeşimle birlikte gitmiştik kardeşim bana yardımcı olacaktı ama görevliler sandalyemi kaptıkları gibi beni oradan oraya götürdüler ki aslında her yer kimsenin yardımı olmadan sandalyemle gezebilmem için çok uygundu.. En son wc lerine baktım ( artık bende alışkanlık oldu gittiğim her yerde bunu araştırıyorum) Engelliler için özel wc leri mevcut ve her şey biz sandalyeliler için düşünülmüş.
sandalyeli arkadaslar eğer göz muayenesi olacaksanız hiç düşünmeden tek başınıza gidebileceğiniz bir özel hastane.. SSK - Bağkur - emekli sandığı geçerli ekstradan 30 ytl ücret ödeniyor yalnız..
Web adresi : http://www.talyagoz.com/

Daha önce Antalya Devlet hastanesine gittiğimde bırakın bize uygun wc tak yapabileceğim kapalı bir mekan bile bana gösterilmemişti.. O gün çok zor bir durumda kalmış ve gerçektende çok pis olan o genel wc yi sandalyemle giremeyip kapısı açık kullanmak zorunda kalmıştım..

Üst Alt