Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz kanseri sonrası protez kullananlar deneyimleri yazabilirler mi?

PİSİ

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Bir yakınım 4. Evre göz kanseri teşhisi aldı ve bu hafta göz küresini aldıracak. Ve bir süre sonra protez göz kullanacak. Hayatına tek göz ile idare etmek durumunda olacak. Tabi süreç cok stresli. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar varsa destek istiyorum.

Son 1 aydır araştırdığım bir konu, güzel bir kaynakta buldum, imkân ve zaman bulduğum da hareketli göz protezi kullanacağım, inanılmaz birşey günümüz de daha estetik dokunuşlar yapılıyor artık

İsim paylaşmam da sakınca yok ise , Başkent Göz Protezi, bende daha yeni buldum ve gerçekten bakış açım bile değişti bu konuya, bunca zaman neden beklemişim diyorum artık

Çok tesekkür ederim, zorlu bir süreç. Protezle insanların sorularına daha az maruz kalınacağı için daha rahat edecegini düşünüyor bir teyzemiz. İstanbul'da oturuyor bir iki yer bulduk, siparişi verilecek bu hafta..

Üst Alt