Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi kurumlarda tayin imkânı var?

Tarık91

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
54
Arkadaşlar Ocak ayı geldi çattı, EKPSS tercihleri olacak yakında, ben İstanbul harici şehirler de yazmayı düşünüyorum ama birkaç yıl çalışıp tekrar İstanbul a dönmeyi tercih edeceğim için tayin imkanı olan kurumları bilmek istiyorum, bilenler yardımcı olursanız sevinirim.

yahu derdiniz bu mu vallahi devlet işi olsunda hakkari şırnak olun hemen yarın sabah çıkıp giderim vallahi zaten canımdan bezmişim hayata küşmüşüm yaşama sevincim tükenmiş bitmiş herşeyden bıkmışım...

Kardeşim sen gidebilirsin belki ama ben tek başıma her şehirde rahat edemem ve bu hastalığımı nüksettirebilir, o yüzden bazı şehirleri sadece yazabilirim. Allah yardımcımız olsun. @ozmuşlu

neyse Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim .. tecrübeli arkadaşlar yorum yazar...

@Tarık91,

Merhabalar Kardeşim .. Aynı şeyi bir kaç forum'da nette baktım öğrenebildiğim şeyleri yazıyorum..

Üniversite Kadroları
Belediye Kadroları
Devlet Şu İşleri(DSi)
Milli Savunma Bakanlığı
Aklınmda kalanlar.. Adâlet Bakanlığı ile ilgili de sınavda biri anlattı memlekete dönemiyorum. Diye tekrar sınava girdiğini söyledi..

Adım hıdır elimden gelen budur..
Sağlıcakla kal

en rahat meb kadrosu ile atanıp şehir değiştirebilirsiniz ;)

Üst Alt