Merhabalar, foruma hakim değilim. Yanlış bir konuya başlık açtıysam özür dilerim. Bir süredir (takriben 3 aydır) kas seğirmeleri yaşıyorum. Bu süreçte birkaç kez devlet hastanelerinde doktorlara (nöroloji, dahiliye) göründüm. Cümlelerimi de nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Özel hastanede daha fazla ilgi gösterilmesi adına para biriktiriyorum. Zira yaşadığım deneyimlerde maalesef ne sorunlarımı tam olarak aktarabildim, ne de benimle düzgün bir şekilde ilgilenilebilindi. Sosyal fobim de olduğu için kendimi açıkça ifade edemiyor olabilirim, belki de sorun doktorlarda değildir, bendedir. Çok uzattım kusura bakmayın. Hangi uzuv olduğu fark etmeksizin birazcık zorladığımda titremeye başlıyorum. Örnek vermem gerekirse, misal yumruk yapıp biraz sıkmaya başladığımda kolum ve elim titriyor. En son kan tahlili bir ay önce yapıldı. Gerekli parayı biriktirene dek en azından birkaç fikir almak istedim. Gerçekler acı olabilir biliyorum fakat sizden ricam iyi ihtimalleri söylemeniz. Yıkıcı, ağır bir hastalık dışında neyim olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.