Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayal edebilir, gerçekleştirebilirsiniz.

hosgeldin.87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Düştüğümde kalkmayı annem, yürümeyi ise hayallerim öğretti.

Senin mutlu olduğunu bilmek ve gülüşünü duymayı hiçbir şeye değişmem..

O kadar iyisin ki senin için elimden gelen herşeyi yapmayı kendime borç bilirim..

Dondurmayı çok seviyorum demiştin ya, ben de sana kocamaan dondurma ve kocamaan çikolata alacağım demiştim ve sen bana harika birisin biliyo musun demiştin, ben de senin için dondurma ve çikolata fabrikası kuracaktım :)

Olur da birgün hasta olup hastanede yatarsam başımdaki doktorlara seni ne kadar çok sevdiğimi anlatacağım, belki ilacımı sende bulurlar ve yeniden hayat bulurum seninle..

Dün ona teraryum aldım, içinde aşk bahçem vardı, ve bir de ona benzeyen bir kız figürü, özenle seçmiştim onu, ona benzetmeye çalıştım yani, hediye eline ulaşınca beni aradı ve çok çok teşekkür etti, ben çok sevinmiştim, tek isteğim onun mutlu olmasıydı, o da bunu biliyordu, bu da bana yetiyordu.

Seni düşünüyorum yine, dün gece uyku tutmadı gözlerimi, yatmadan önce aynaya baktım, kendime bakarken gamzelerimi gördüm, ne kadar güzel duruyorlar öyle yanaklarımda, ne zaman aklıma gelsen onlara bakıyorum, çünkü seni bana hatırlatan tek varlıklarım onlar, sonra derin bir uykuya daldım işte, nasıl olsa her gecenin bir sabahı oluyor, bugün de sabah oldu bak, ve ilk önce sana günaydın diyerek uyanıyorum, sen bu satırları okurken ben yine seni düşünüyor olacağım..

Benim için yaşamak; sana her sabah günaydın diyebilmekten ibaret. Bugün de sana en içten dileklerimle günaydın diyebildim. Kahvaltını yapmayı unutma olur mu?

Bugünlerde sana dertlerimi anlatmayı çok seviyorum. Beni o kadar güzel teselli ediyorsun ki hatta kendi yaşamından örnekler vererek derman olmaya çalışıyorsun. Şu sözünü hiç unutmuyorum, ''sorun yapma su akar yolunu bulur, canını sıkma.'' Bir insan bu kadar mı güzel teselli edilir. Sen ''azim ve başarıda örnek gösterilecek birisin'' bence. Bunu sana tüm kalbimle söylüyorum. Senin söylediklerini bir bir hafızama alıyorum her gün. Hatta bazen çok konuştuğumu biliyorum :) Benden bugünlük bu kadar. Kendine iyi bak.

Üst Alt