Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[hayrettin] Sevgimi desem bilmiyorum. 30 yıl önce hala aklımdan yazıyorum

hayrettin

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
size Bu Mektubu yazmak öyle acı geliyo rki bana tüm ümitlerimi kaybettikten sonra biliyorum neye yarar. yanlız O kahredici güzelliginizin bir daha gelmiyecek günlerimi nasıl zehir zıkkım ettigini bilmenizi isterim. BÜLBÜL dalsız arı ciceksiz martı denizsiz insan sevgisiz nasıl yapamaz ise ben de düşüncelerimde düğüm düğüm oluşan halkaları betbehlımı icimi döküp anlatmak istediklerimi anlatamamakla yapamayacagım...
Oysa siz bu mektubu aldıgınızda bana kızacak daha ilk satırları okuduktan sonra yırtıp atacak belki de alay edeceksiniz. edin gülün gülün ama Sevmemişseniz siz de Seveceksiniz ızdırap cekmemişseniz siz de cekeceksiniz farklı ama birgün acımasızca sırtını dönüpte giderse taparcasına sevdiiğin dudaklarında sigaran sevgi diye geceleri alırsan koynuna işte o an beni daha iyi anlarsın yine bilmenizi isterim demiştim :cool:

Üst Alt