Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiv bulaşmış olabilir mi?

Tam da Haydar Dümen lik soru olmuş, daha ayrıntılı yazsaydın, partnerinde hiv mi var kesin biliyor musun, bu saatten sonra endişe etmen yersiz olur, düşük ihtimal de olsa test yaptırın, bir daha da böyle riskli işlere bulaşmayın derim

Son düzenleme:
Gerçekten mi böyle bir şey olabilir mi kondom kullanmama rağmen :(

Enfeksiyon/Dahiliye doktoru yok mu acaba çok kötü hissediyorum kendimi ben çok pişmanım :(

WolfPower Bence bunu doktora sormalısınız. Forumda sormanız da büyük cesaret gerçekten. Çünkü densiz insan çok, cinselliğin baskılandığı toplumlarda bu konular ciddiye alınmaz ve hatta alay ederek haddini aşan bile olur sağlık sorunu olmasına rağmen.

Tahminimce doktor bile ancak test sonuçlarına bakarak net bir cevap verebilecektir. Tükürükle bile geçiyor sanırım bu virüs. En iyisi doktor ve test... Belki çok erken dönemde aşı yaparlar önüne geçerler.

hocam ne aşısı aşı yok ki en iyisi konuyu kapatayım dahada moralimi bozuldu benim :(

tükürük ile geçen hepatit ailesi . hsv belki

Üst Alt