Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[iremsu] Gücümün kaynağı

iremsu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
fark ettim !
sizlerin yaşam mücadelelerini okurken okuduklarım bana benim problemlerimi azaltmada güç kaynağı oluyor,
hani elektrikler kesildiğinde jenaratör devreye girerya...
işte bende de; ''pes''lik durumunda sizin umutlarınız mücadeleniz
benim jenaratörüm oluyor

umutlarımız hayallerimiz hiç bitmesin

bu düşünceyi ilk ne zaman fark ettiniz?

fark ettim !
sizlerin yaşam mücadelelerini okurken okuduklarım bana benim problemlerimi azaltmada güç kaynağı oluyor,
hani elektrikler kesildiğinde jenaratör devreye girerya...
işte bende de; ''pes''lik durumunda sizin umutlarınız mücadeleniz
benim jenaratörüm oluyor

umutlarımız hayallerimiz hiç bitmesin
Dikkat edin enerji fazla gelip çarpılmayasınız..Desenize engelliler sayesinde Yaşıyorsunuz..:)

kaan bey ben onlar sayesınde yaşıyormuyum diyorum sizce ....???
enterasan ayrıca bende bir engelliyim....
paylaşmaz olaydım mı dedirtmeye tüm çabanız....
yoksa
bu forumda abuksabuk cevap vermektense vermemeyi tercih etmeyi öğrenin
sevgiler

evet bende katılıyorum arkadaşıma aynı yazdıgın gibi iremsu burdan aldıgım enerjimi bilgileri paylaşımları bilgisi olmayan arkadaşlarımla paylaşmayı kendime bir misyon üslenmiş gibi hissediyorum

Ben bizi ibretlikmişiz gibi Görmeyin demek istemiştim..sizin engeliniz olduğunuda sanmıyorum..olsa bile çok hafitir..çünki yürüme engelli olsanız böyle yazmazdınız..abuk subukda değil benim yazım.abuk subuk olan senın bu açmış olduğun başlık..
bizler piyon değiliz oyuncak değiliz,birilerinin ibret alması gereken ler değiliz..enerjiye ihtiyacı olanlara enerji verende değiliz..
benden tavsiye..siz bu sitedekilere enerji verin,enerji almayın...hıh

elbettekı kımse ıbretlık değil..olamazda ,ama ınsanların hayata karsı durusu engellı olsun yada olmasın
eğer sorun karsısında DİK se ibretlik olsun derim ben ,hepimize!
bu arada senın tavsıyene ıhtıyacı olanlar olabılır o konulara odaklan emi...kaanCIM

Üst Alt