Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

iş bulmak için

nurangl

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
nasıl iş bulabilirim yardımcı olur musunuz ? şöyle diyim kariyer.net te büro memuru veya büro işçisi ilanları bakıyorum yok hiç yok yani 0 ilanlar. ama iş kurdan bakıyorum bazı ilanlar var.
ben iş kur a gitmek istemiyorum çünki mesela çalışsam 1 ay sonra hemen kovuyorlar mış öyle duydum ben doğru mu değilmi o yüzden iş kura gitmek istemiyorum normal iş bulmak için istiyorum nasıl bulabilirim ?

Bir mesleginiz var mi? Mesela linkedin sitesine de uye olup bilgilerinizi oraya yazabilirsiniz.
Tavsiyem CV'nizi guclendirecek ne varsa guzelce yazin.
Site olarak da kariyer net harici secretcv, eleman.net, eleman online gibi bir sürü site var hepsine uye olun, sansinizi arttirin. Bir de nerede yasiyorsunuz, ona gore etrafa da haber salın bazen tanidigin tanidigi bile vesile olabilir. Umarim gönlünüze göre bir is bulursunuz.

Aynı sorunu bende yaşıyorum işkur da var ilan yetersiz kalıyor kariyer.net de var ordan da olmuyor çevreye hem insanlara durumu anlatsam yine olmaz diyorum engelli raporu oldugu için sorun yaşıyorum malulen emeklilik için başvurucam çalışamıyorum diye rahatsızlık dolayısıyla oda olmazsa artık şans nasip kısmet

İŞKUR üzerinden istihdam edilmek en sağlamı kurumsal firmalar işkur üzerinden alım yapıyor lar genelde. Hangi ildesiniz.Raporlu olarak kurumsal şirketlerde uzun süre çalışa bilirsin bence

Üst Alt