Çok geçmiş olsun kardeşim. Allah şifa versin. Ben 4 yil önce pres kazası geçirdim benim de Sol elimden 4 parmağım ampute. Sadece baş parmak var. Ama hamdolsun agrim hiç olmadı. Sadece çok soguklarda biraz sıkıntı oldu. Sunu söyliyim. Bende 3 sene önce dava açtım ve yazıların dan baya istifade ettim Sen ve diğer arkadaşlardan hatta bir ara senle bir soru cevap sohbetim olmuştu. Şuan durumun nasıl ihmal etme git tedavini ol. Şeyi merak ettim mahkemen en son yargitaydaydi bitmiştir inşallah? Birde ben sana sorim benimkide bitti diyelim karar cikti 170 maddi 34 manevi faiz hariç Ama av maneviye itiraz edicez dedi. Temyiz'e yolluyacak. Ne dersin temyizde yükselir mi yoksa aynı mi kalır sonuçta sen sağ ben de Sol aynı kaderi yaşıyoruz. Yaş 33 kusur yuzde 20 maluliyet 28 kaza tarih 2017
Birde şunu soracam senin oran kaç inşallah 40 üstündedir çünkü umarım emekli olmuşsundur. İnşallah diyorum çünkü yaşadığın sıkıntıyı bildiğim için yüzde 40 emeklilik için şart biliyosun
Ve son olarak benim Sol ele 28,2 oran aldım. 2018 de. Ne dersin sence de az degilmi? Rapora itiraz etsem oranı yukseltebilirmiyim? Hiç değilse 33 dahi olsa en azından sgk gelir bir nebze artar. Sonuçta bu benim hakkım. Biliyorsun psd değerinde çatır çatır kesiyor ş..... Ler
He sunu da söyliyim bilmiyorsan faydası olur. Ötv indirim hakkın var senin unutma sakin