Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girerken askerlik durum belgesinde rahatsızlığım yazar mı?

berke26

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
113
Ruhsal raporum olduğu için rahatsızlığımı söylemeden işe girmek istiyorum ama askerlik durum belgesinde rahatsızlığımın yazmasından korkuyorum. Şu anda sırf bu yüzden askerliğimin tecilini bozdurmuyorum. Askerlikten muaf olduğumuzda çürük raporunda ya da askerlik durum belgesinde rahatsızlığımız yazar mı?

Rahatsızlik yazmiyor
Şimdi baktım, böyle yazıyor.

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ ASKERLİKTEN MUAF TUTULMUŞTUR.

kendi Kimlik bilgilerim yazıyor

bu kadar.

@berke26, Hocam bana sordular diyelim kilomla kendimi rahatça kamufle edebilirim aslında. Kilom 110 üzeri Boy 179 cm ile 181 cm arası.

@Micro123, Hocam @berke26 arkadaşımızın sorduğu aslında TSK Sağlık Kurulu raporu istenir mi şeklinde aslında.

Merhaba,
Bende bir iş buldum. Ama askerlikten neden muaf olduğuma dair TSK raporunu görmek istediler ve işe almadılar.

Omurilik kanal darlığı var ve servikal (boyun) bölgede siringomiyeli mevcut. + olarak esansiyel tremor var. İnce işler yaparken zorlanıyorum.

Eskisi gibi iş başvurularına dönüş alamıyorum. Engelli raporu almayı düşünüyordum ancak doktor %40 vermezler diyor. İkilemde kaldım

@Sefa1818,

hocam durumunu anlat sen engellisin diyerek bana is vermiyorlar de kurula hic is bulamiyorum rahatsizliklarimdan dolayi de engelli raporu alip engelli kontenjanindan ise girmezsem is bulabilmem imkansiz de %40 verirler

Üst Alt