Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşgücü Uyum Programı'na (İUP) katılırsam muhtaç aylığım kesilir mi?

oxzd

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
58
Merhaba Arkadaşlar,İUP(İŞ GÜCÜ UYUM PROGRAMI)NA BAŞVURUP ÇALIŞIRSAM ENGELLİ MUHTAÇ AYLIĞIM KESİLİRMİ?

KİSA VADELİ SİGORTA YAPİLİYORMUŞ NORMAL SİGORTA PRİMİ OLARAK GÖZÜKÜYORMU?

@samedo99, yani kısaca şöyle diyeyim şuan benim 3.550 primim var. 2 ay çalışsam 60 gün prim ile 3.610 olmuyormu?

@oxzd,

Hiç bulaşma derim. Pirince giderken evdeki bulgurdan olursun. Zaten asgari ücret bile vermiyorlar. Günlük 566 lira. Çalıştığın gün kadar yevmiye veryorlar. Zaten kasım ayı vgm de yoklama ayı biliyorsun. Deymez. İup adı altında amele arıyor işkur.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Ben de engelli aylığım olmasına rağmen İUP'ye başvurmuştum İşkur'dan. Maksat primim dolsun diyeydi. Toplantıda öğrendim. Emeklilik primi yok, sadece sağlık sigortası var. Verecekleri ayda 6700 TL. Özellikle ilk ay 3 gün çalışacaksak 2 gün eğitime gideceğize ve eğitim günü para yok. Araştırdığımda aynı anda engeeli aylığı alamayacağımı da öğrendim.

O zaman ben ne anladım bu işten. Benim zaten sağlık sigortam ve 3300 TL maaşım yatıyor. Sadece 3400 TL fazla kazanmak için niye engelli aylığımı yakayım? Vazgeçtim.

• Beğen
Sordum orada. İşlemiyor dediler. Sadece çalıştığımız gün işliyormuş sadece.

valla bugünde bir typ kurrası vardı anaını satım sonucunu bir türlü öğrenemiyorum lanet olsun batsın bu dünya bee...

@ozmuşlu,
Dünyaya değil bu düzene lanet oku. Dünyanın ne günahı var. Sadaka kültürüyle abuk sabuk programlar adı altında ucuz işçi arayanlara yazıklar olsun bence

@BayKukla,

ne derlerse desinler hepsinin köküne kibrit suyu anasını satım 1,5 sene oldu hala adam akıllı iş bulamadık batsın bu dünya beee...

• Beğen
Üst Alt