Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul / Büyükşehir Belediyesi Haliç Sosyal Tesisleri'nin tuvaletleri engellilere uygun değil

UYGAR

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İstanbul / Büyükşehir Belediyesi Haliç Sosyal Tesisleri'nin tuvaletleri engellilere uygun değil

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN HALİÇTE BULUNAN SOSYAL TESİSİNİ ENGELLİLER İÇİN YAPILAN WC'DAR VE TEKERLEKLİ SANDALYELİ KİŞİLERİN KULANIMI ZOR OLMAKTADIR.
BU SORUNU ORADA BULUNAN YETKLİYE BİLDİRDİĞİMDE, "ŞİMDİYE KADAR KİMSE BÖYLE BİLDİRİMDE BULUNMADI" DEDİLER. ENGELLİ KARDEŞİM VE BEN İTİRAZ EDİNCE İLGİLENECEĞİZ DEDİLER.

FAKAT BU TESİSİN YAPILIŞI BİR YIL OLMADI.

AYRICA BU KONUYU İLGLİ MERCİLERE TELEFONLA İLETTİM VE DE TAKİPÇİSİDE OLACAĞIM.

Ben de şimdi bu konuyu İBB'de yetkili bir arkadaşıma ilettim...

Tesisin, tuvalet dışında kalan mimari koşulları tekerlekli sandalye kullanıcılarına uygun mu?

SEVGİLİ BÜLENT,TESİSİN GİRİŞİ DÜZ OLDUĞUNDAN TEKERLEKLİ SANDALYELİ KİŞİLER İÇİN UYGUN,FAKAT DEDİĞİM GİBİ WC'Sİ DAR VE LAVABOSU TERS KONULMUŞ.

Re: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç Sosyal Tesisleri'nin tuvaletleri engellilere uygun değil [S

HALİÇ SOSYAL TESİSLERİ BENDEN (0) PUAN ALDI. DÜZENLEMELER YAPILMAZSA EĞER. GİRİŞ KONUSUNDA 1 PROBLEM YOK FAKAT ENGELLİ TUVALETİ DAR YAPILMIŞ. VE ENGELLİ KİŞİ ELİNİ YIKAMAYA KALKSA HELE HELE O ENGELLİ KAS HASTASIYSA VAY HALİNE ELİNİ SIVI SABUNA NASIL UZATSIN? YA DA ELİNİ MUSLUKTA NASIL YIKASIN ? ADETA İŞKENCE.
AMA ŞUNU BELİRTMELİYİM Kİ FLORYA SOSYAL TESİSLERİNİ ÖNERİRİM TÜM PERSONEL BİZ ENGELLİLERE YARDIM ETMEKTEDİRLER VE DE ENGELLİ OLAN KİŞİLERİ DE HİÇ BEKLETMEMEKTEDİRLER. BEN FLORYA SOSYAL TESİSİNE TAM PUAN VERİYORUM.
TEŞEKKÜR EDİYORUM TÜM ÇALIŞANLARINA

Arkadaşlar bu sosyal tesislerden engellilere ne gibi ayrıcalık var bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Saygılar

EYÜP;

Özürlüler kampı dışında Sosyal tesislerle ilgili herhangi bir ayrıcalık olduğunu duymadım. Her gidişimde yeyip içip parasını ödeyip çıkıyorum. Sıra beklemek zorunda olduğunuz yerlerde de herhangi bir ayrıcalık yok bildiğim kadarı ile.

Istanbul büyükşehir belediyesinin ispark larının özürlülere süresiz öcretsiz olması gerekirken geçenlerde bir park görevlisi sadece 2 saat te kadar ücretsiz olduğunu ondan sonrasının ücretli olduğunu söyledi benden ücret aldı ilgililere doyrulur

Ben de İBB'deki bir tanıdık yetkili arkadaşa bu sıkıntınızı intikal ettirdim. Cevap aldığımda yine buradan yazarım.
Saygılar

İlk etapta İspark'tan yetkili kişiyle görüşüp sonuç alınmadığı takdirde İBB ile irtibata geçmenin daha yerinde olduğunu düşünüyorum.

tahsin ve Tarelif,
İspark otoparklarından ücretsiz yararlanma sınırı zaten 2 saat,o da sadece cadde üzeri otoparklarda.Yerleşik otoparklarda o da yok.

Üst Alt