Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi Gün Dostum

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
[FONT=Verdana][SIZE=2]İyi gün dostum var benim :eek: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]En mutlu anımda heyecanla telefona sarılıp arayabildiğim , sevincimi paylaşabildiğim, başıma gelen iyi durumları anlatabildiğim. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Bilirim ki ; benim mutluluğumla mutlu olup aynı sevinci hisseder , başarılarıma sevinir. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Yine bilirim ki üzüntülerimde de yanımdadır. İyi ki varsın iyi gün dostum , başıma gelen en büyük şanslardan birisin sen … :)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Üzüntülerimi sıkıntılarımı paylaştığımda dinleyebilecek , teselli olabilecek , başıma gelen kötü olaylarda destek olabilecek bir çok “kötü gün dostu”m olduğunu da bilirim. Hatta üzüntülü , acılı halimle insanların gözüne sempatik görüneceğimi de bilirim. Bazılarının “Vah , vah” derlerken gözlerindeki belli belirsiz ışıltının farkında olurum. :rolleyes: Acıyı paylaşmak , mutluluğu paylaşmaktan daha kolaydır kötü gün dostları için... [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Diyorum ki ; bu kadar çok bilmesem , farkında olmasam… :confused:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Sertab’ın dediği gibi … “Siz yine de incelikli davranın benim kadar değilse de…”[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]http://fizy.com/q/sertab+incelikler#s/101nrr[/SIZE][/FONT]

Kötü gün dostları ihtiyaç hâlinde ortaya çıkarlar. ''Aslolan biz, kendimiz iyi günlerimizde 'kötü gün dostlarımızı' öncelliyor muyuz?'' diye düşünmeliyiz.
Paylaşım için teşekkürler sema...

İlgin için teşekkürler ,
Yazımda farklı bir durumdan bahsetmiştim aslında . Günümüzde "iyi gün dostu" bulmak zor . Bizim mutluluğumuzla mutlu olan dost , gerçek dosttur demek istiyorum :) Artık iyi haberlerimizi saklar olduk insanlardan :rolleyes:

Başlık ve metne sadık kalarak ben de bu konuda sesli düşündüm. Farlılıklar, farklı düşünceler olabilir. Sen diyorsun ki: Bizim mutluluğumuzla mutlu olan dost , gerçek dosttur. Ben de gerçek dostlarımı sadece kötü günlerimde yanımda buluyorum.
Belirttiğimiz tema neredeyse aynı tema; yanılıyor muyum Sema?:)

Pek sayılmaz :)
Nerden baktığına bağlı tabi ... Sesli düşünmek fikrini tuttum ayrıca :) Keşke herkes sesli düşünse :eek:

Üst Alt