Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyilik

AYAK

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Kötülük kolaydır asıl iyiliktir zor olan der şair. Gönül rahatlığıyla iyilik yapabiliyor musun? Kaç iyiliğin var şu hayatta? İyilik yaptığında ne kaybediyorsun? Sahi kalbin iyilik yapma ihtiyacı duyuyor mu? Hiç sadece iyilik yapmak için çıktın mı sokağa mesela? Yoksa vakit bulamayıp erteledin mi? İyilik kendine yaptığın bir iyiliktir çünkü iyilik yapmak kalbi iyileştirir. Kalbin iyilik yaptığında kendini ve var olduğunu hissettirir. İyiliğin yoksa ölüden farkı yok kalbinin. İyilik kalbinin gıdasıdır. Onu iyilik ile doyurmalısın. İyilik bulaşıcıdır çünkü iyilik güzel bir eylemdir. İnsanları hoşnut eder, var olduğunu hissettirir.

A.Kaya

Canım kardeşim Ayşe, lütfen yazmaya devam et. Ellerine, kalemine, kelamına sağlık. O ANını da okudum. Ben de paraplejikim. Allah hepimize ve yakınlarımıza güç kuvvet versin.

Ankyra;bt18388' Alıntı:
Canım kardeşim Ayşe, lütfen yazmaya devam et. Ellerine, kalemine, kelamına sağlık. O ANını da okudum. Ben de paraplejikim. Allah hepimize ve yakınlarımıza güç kuvvet versin.

Teşekkür ederim Ankyra
Amin, Allah razı olsun.
Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir. Bakara 2/153.

Üst Alt