Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi revizyonu öncesi çok fazla ağrı olması normal mi?

Evren

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
Merhaba13 yila yakin kalca protezi kullaniyorum,,,Ancak son gunlerde inanilmaz bir agrim var,,,yiruyemiyorum,oturamiyorum,,,2_3 doktora zorfa olsa giittim,,onlar filimlerde deformenin az oldugunu,digeri filmin temiz oldugunu soyledi,,bir doktor yasadigim agrinin bel agrisi oldugunu soyledi,,,pazartesi bir doktora daha gitcem,,,Ancak 3_4 gundur ayaga kalkamiyoruj,oturamiyorum benzer durumu yasayan arkadaslar oldumu ?yada revizyon oncesi sikayetler nasildi,,,tesekkurler

Bence biraz sabredin ağrılar proteze ait olmayabilir.filmlerde anormal birşey yoksa revizyon ameliyatı olmanız gerekmez.revizyon ameliyatı femoral stemin daha uzun takılması asetebular cup'ın çıkması orada yerin zayıflaması yerine cage implantın takılmasına sebebiyet gösterir. seni çok yoracaktır.
kışın çıkmasını bekleyin dinlenin bağdaş kurmayın oturmalı wc'ye oturun dik oturun sağlıklı günler

Bende 14 yıldır kalça protezi kullanıyorum sizinkine benze ağrılar havalar soğuyunca bendede oluyor.Ağrılarınız geçtimi benzer durumu yaşadığım için merak ettim.Bundan dört yıl öncede ağrılarım olmuştu geçti geçen yıl ağrılarım olduğunda gittiğim doktorlardan birisi protezin gevşediğini hemen ameliyat olmam gerekeceğini söylemişti.İkinci bir doktora daha gittim fizik tedavi önerdi fizik tedaviden sonra havalarda ısınınca ağrılarım tamamen geçmişti.Bu sıralar yine ağrılar başladı ama ben yine geçici olacağını düşünüyorum.Revizyon için acele etmiyeceğim dayanamıyacak duruma gelinceye kadar direneceğim..Çok geçmiş olsun ağrısız günler dilerim.

Kalça prodezi

Islık

iyi akşamlar benim de iki kalcama protes yapıdı ve sol kalcada kemik singafisinde kevşeme olduğu çıktı bana bilgi verilsenizs evinirim

Size nasıl bir bilgi verebilirim anlayamadım. Size en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Çok Geçmiş olsun.

hayırlı günler dilerim 8 ay önce kalca ameliyati olduk yalnız 8 ay bitmesine rağmen hala desteksiz yürüyemiyorum çünkü ameliyati yapan doktor protezi hatalı taktiği ocin revizyon ameliyati olacağız doktor araştırıyorum sizden bu proplamle karşılaşıp doktor önerisi olan varmı revizyon ameliyatlari çok riskli ne yapacağımızı şaşırdık artık çok korkuyoruz iyi bir doktor ve ekip olması gerek tskler

Merhaba revizyon ameliyatınızı oldunuz mu bende 25 yıl kullandım artık gevşedi çok ağrı yapıyor çok zor bir ameliyat ama kaçış ta yok 20 yaşında takıldı bana şuan yaşım 44

Üst Alt