Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu çalışanıyım, %42 engelli raporum var. Nöbet tutamaz raporu isteniyor!?

yalcin1985

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhabalar %42 i sürekli engelli raporuna sahip kamu çalışanı hemşire bir bireyim. Engelli raporum kronik hastalıklardan. Engelli raporum vergi dairesine işlenmiş durumdadır. Daha önce çalıştığım kurumda engelli raporunu işleme alıp nöbet muafiyeti tanınmıştı. Şimdi 1 yıllığına geçici görevlendirme ile yeni bir kamu kurumuna görevlendirmem yapıldı. Yeni gittigim kuruma engelli raporunu beyan edip Devlet memurları kanunu 101.maddeye göre nobet muafiyeti için sözel olarak konuştum. Kurum engelli raporunda açıklamalar kısmının boş olduğu nöbet tutamaz ibaresinin olmadığı için nöbet tutacağımı belirtti. Bunun üzerine ben kuruma dilekçe verip 101.maddeye atıfta bulunarak engelli memur olduğum için nöbetten muaf olma talebinde bulundum. Ayrıca aile sosyal politikalar bakanlığı alo 183 ile yaptığım görüşmede engelli bir birey olduğum için nöbet muafiyeti hakkımin olduğunu belirttiler. Şimdi kurum bana ya yeniden engelli raporu al buraya ibare ekletmemi istiyor.
Siz sayın forum yetkililerini sorum şu şekilde;
1. Kuruma dilekçe verdim yasal cevap bekliyorum.
2.Kurum illaki nöbet tutacaksin derse ne yapmam lazım.
3. Cimere basvursam sonuç alirmiyim.
Ve son olarak nasıl bir yol izlemeliyim. Saygılarımla

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Engellilerin muafiyeti söz konusu kendi ego kibir ve iş bilmezlikleriyle sadece uğraştırıyorlar siz cimerede yazın madem uğraştırıyorlar...

Üst Alt