Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser olup Küba Aşısı olan var mı? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

hanifeaydin

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
41
merhaba ben küba aşısı için küba sağlık bakanlığına başvuru yapmıştım ama reddedildim acaba aşıyı bizzat kübada olan ve sağlığına kavuşan var mıdır? türkiyede küba aşısı değil , ve kanser tipiniz ne idi?ya da yakınlarınız var mı?

buna bir yıl sonra cevap vereyim agresif beyin kanseri olan arkadaşım küba da aldı bu aşıyı sonra buraya gelince de devam etti ancak kendisini kaybettik henüz 40 yaşında bile değildi.maddi olarak çok borca girdiler .bazı kanser türleirne fayda etmedği ortada olduğu halde ümit verip ta kübaya kadar götürüldüler . ancak sonuç bu .üzücü .akciğer kanserinde mucizeler yarattığı ortada onu inkar edemem. doktorum sana yaramaz dedi ben de işin ucunu bıraktım .immünterapi de işe yaramaz sende dedi eeeee ne yapayım hiçbirşey yapmadan malum sonu mu bekleyeceğim? ki şu an nerden yine patlayacak diye bekliyorum keşke tek sorunum kanser olsaydı Allah çok yerden sınava soktu . çok çok çok tükendim...Allah kanserlilere ve ailelerine sabır versin genelde arkadaşlar 2-3 ay sonra arazi oluyorlar ....çok nadir de olsa yanında kalanlar oluyor o da nadir.

Üst Alt