Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kansızlık ve üşüme için gıda tavsiyesi

Konular
107
Reaksiyonlar
2
Merhaba

Herkeste var olan genel bir sorun. Şöyle vucuda bomba etkisi yapacak üşümeyi azaltacak bilinen basit bir gıda var mı?
karaciğer ye dalak ye değil. kim alacak kim yapacak tarzı olmasın.yada geviş getirenler gibi yaylaya çık kekik al kuru kuru ye de olmaz
fındık fıstık tazı ;););) basit el altında bulunan gıda olsun.

tavsiye edenin kulanıyorum çok işe yaradı demesi sevindirici olur.

tşk

Libertarian

Kuru kayısı, kuru dut, pestil ve pekmez işe yarayabilir. Kuru kayısı bağırsaklar için de iyi geliyor. Ama tam bir bomba isterseniz mesir macunu!!!

Üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezini kullanabilirsiniz.

keçiboynuzu dışında hepsini denedim. bi bomba etki gormedim. kurutulmuş yada yaş siyah uzum çok yedim. kayısının zaten memketinden geliyorum. olmadı.

Libertarian

Keçiboynuzu pekmezini tavsiye ederim, mutlaka kullanın. gıdalarla düzelmiyorsa vitamin değerlerinize baktırın.

Kuru üzümün çekirdeğini çektir bal yada pekmeze karıştır ye

Bide kanlarına baktır

Beğenmediğün dalak yükseltiyo kanı ben kullandım demir ilaçları kabız ediyo

Kahvaltıdan yarım saat önce keçiboynuzu özü bi çok yönden işe yarıyor :cool: sabahları ceviz, bal da iyi gelir ve son olara d3 ve k2 vitamini bugünlerde çok iyi gelir..

demir cok hasas bi mineral. muhakak aç karnına tuketilmesi gerekiyormuş keciboynuzu pekmezin. pekmez olmasıda ayrıca önemli.
hunnap marka aldım bakalım.

jonjon aldık artık 2 kutu. bi kucuk ayrıtı C vitamini tuketimini artırmak Demir in baglanması için muhimmiş.

Üst Alt