Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karaciğer hemanjiom tanısı ve karaciğer anjiyosu hakkında bilgisi olan var mı?

ahci

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Karaciğer hemanjiom tanısı ve karaciğer anjiyosu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı?Embolizasyon işlemi tedavide ne derece başarılı olur yaptıranlar cevap yazabilirmi?Teşekkürler arkadaşlar.

valla kardeşim karaciğer sol lobta 2 cm ile başlayıp şuan 9 cmye gelen hemajiom var her dr ayrı şey söylüyor kimi ameliyat diyor kimi kesin olma diyor ne yapacağımızı şaşırdık

Benimki 8 cm fakat karacıyerin tam merkezinde ve damara başı yapiyoapiyo banada bu haliyle olma dedi prof ve başka doktor sonra bakırköy sadi konuk ga git dedi ler embolizasyonla küçültecekler yani damarları tıkacaklar.Kasıktan anjioyla yapılacak karnim sis ağrım oluyo bu yüzden yaptıracam .

ahçı kardeşim iyice araştır derim ben cerrahpaşada embalizasyon yapılan hastalar gördüm hiç memnun değillerdi iyice araştırmadn bişeye kalma

Ne gibi şikayetleri vardı acaba operasyon sonrası şuan ben her gece sırt ağrısı ve sis bir karınla yaşıyorum ileride dahada zor olur bunun tedavisi yaş 42 bir çare bulmam şart alamayız çok kritik yerde deniyo embolizasyonla küçültüp alıcaz yada kaybolacak deniyo ağrım çok uyku yok mecbur yaptıracam ağustosta bakırköy sadi konuk ta girişimsel radyolojide.

Karacı yerde başka bir sorun yani hepatit yoksa ve kronik bir hastalık ta yoksa yani sağlamsa vücut sorun olmaz diyo doktorlar karaciğerde ağrı olcak izlesene kadar katlanmaz çare yok artı bu soruna verilen rapor orani ne acaba ?

valla bendede şikinilk sırt ağrısı hepsi var ben embolozasyonu falan çok araştırdım gittiğim drlar diyorki damara bi madde verip dondurmadama yapılıyormuş küçültmetde ama bu işlem sırasında olabilecek riskleri de anlattılar o yüzden ben yanaşmadım sadece şunu bil karaciğer çok kanama yapan organ kanamayı da durduramıyorlarmış haberin olsun benim yaşda 45 2 cmden başlayım 9cmye çıktı ben 20 cm hemanjiomu olanı gördüm drlar hiç el sürmüyor bu hemanjiomda ne varsa gerçeği anlatmıyorlar

Çok şükür karaciyer hemanjiom embolizasyon oldum ve hiç bir komplikasyon yaşamadım ağrı ateş yok ilk 24 saat dikkat edilirse sorun yok doktorunuza güvenin bakırköy sadi konuk girişimsel radyoloji filiz hn ve aysun hn kibine sonsuz tesekkurler.

Kesinlikle hiç para vermedim kendi sgk la operasyon oldu bir gün yatış hastane çok iyi bence çok kalabalık ama sabırlı olmak lazım ben memnunum.

ahçi kardeşim bu hemanjiomla alakalı sadi konukta hangi bölüme numara alıcaz detayları yazarmısın

Önce genel cerrahi poliklinik randevusu alın sonra emar va tetkiklerinizi alıp gidin.Hekime çok dolaştıginizi ve ağrı çektiğinizi ve akrabanızın burda tedavi olduğunu söyleyin .Doktora girişimsel yönlendirmesini konsültasyon istemesini rica edin ve girişimsel radyoloji binasına gidip randevu alın filiz yada aysun hn bakıp muayene edicekler neticede uygunsanız yapicaklar.eğer onay alırsanız ordan arkadaşlar yönlendiriyolar.

Hastahane yoğun bu yüzden sabırlı olun kibar olun insanlara sorun olmaz sora sora is yapın bide korkmayın.

Hemanjiom

@ahci

Merhaba embolizasyon işlemi sonrası herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı acaba. Birde hemanjiom küçüldü mü. Küçüldü ise ortalama kaç ayda ne kadar küçüldü.

[FONT=sans-serif]2019 çarşı ve mahalle bekçiliği sağlık aşamasında karaciğer imde 3 cm hemanjiom oldugu söylendi. Bunun için embolizasyon işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran varmı acaba yada bilği sahibi olan varmı. İşlemden ne kadar zaman sonra küçülüyor acaba.[/FONT]

Ebalizasyonu yüce devletimiz parasız yapmiyor zate üniversite hastanelerinde yada özel kliniklerde yapıyorlar en son sorduğumda 6 ay önce 4bin tl istediler 1 seans için 1seansi yatırıyorsun 1 sene sonra bakıyorlar küçüldümü diye küçülen de oluyor küçülmeyen de bendeki hemanjiom 15 cm kadar oldu 3 üniversitenin 2 si ameliyat olma dedi 1i ameliyat ol dedi öyle bekliyorum gazetelere çıkan denizlide bu ameliyatı yapan dr la konuştum sakin embali
,zasyon yaptırma dedi özelde ameliyat yapmak için geçen sene 20 bin tl gibi bi para istedi bekliyoruz bakalım ne olacak

Üst Alt