Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kariyer.net'deki engelli bölümünün sorunlu olduğunu düşünüyorum [Görüş]

sindaannun

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

Geçen gün bir fabrikaya staj başvurusu yapabilmek için kariyer.net'e üye olmam gerekti. Üye olunca da CV (özgeçmiş) hazırlamam gerekti. Neyse, CV'de engelli kısmına geldim. İşaretleyip engelim bölümüne tıkladım ama bir baktım, benim hastalığım (spastik) yok. Acaba başka bir alana mı giriyor diye babamı (kendisi diş hekimi) aradım, teker teker şıkları okudum. Hiçbiri değil dedi. O anda çok kızdım. Sonuçta ilgili site beyaz yakalı tabir edilen yüksek tabakanın iş arama sitesi. Acaba site kurulurken hiç bir spastiğin önemli bir işe girebileceğini düşünmemişler mi? Bu yüzden siteyi kınıyorum.

NOT: İlgili bölümde hiçbir yeri seçmeyip açıklama kısmına hastalığımı yazdım. Herhalde bakanların gayet ilgisini çeker.

Sevgili sindaannun, konu bilgisizlikle alakalı olabilir mi? Yani öyle bir sakatlığın olduğundan dahi bihaber olabilirler...
Bu konuda onlara e-posta yazdın mı? Gerekirse ben de yazayım...

al işte bi tane daha engellilere zorluk çıkartıyolar boyna daha çok var bunlardan hiç şüpheniz olmasın :evil: bunlar kınamakla adam olmaz :evil:

arkadaşlar
kariyer.net e mail atıp adı gecen turunde seçenekler arasına eklenmesini sağlayabiliriz

Her halikarda gerçekten ayıplanması gereken bir durum. Bir iş yapıyorsun, bari takip edin, tam yapın. Anlayamıyorum...

Kınıyorummmmmmmm

Ama bence engelliler bölümü açılıyorsa içinde de tüm hastalıklar olmalı, sonuçta spastiklik o kadar bilinmeyen bir hastalık değil.

zihinsel hastalıklarda yok :evil:

Bence bilmedikleri için bu tür bir eksiklik söz konusudur. İlk fırsatta kariyer.net'e yazacağım...

Spasite hastalığı noröloji birimine giriyor.. Çünkü spasite beyinle ilgili bir durumdur. Ve bu da noröloji ilgi alanı..Zaten aynı hastalığın tanımının yapılması için diğer boşlukta engelinizin türünü yazıyorsunuz.. Ben çoğu yerde bunu yaptım. Norolojik hastalık işarettim. Altına ise hastalığımın adını yazdım...

ben hiç dikkat etmedim.ama bu iletinizi siteye bildirebiliriz bende kariyer.net üyesiyim ve çok memnunum:p

kınamak bu kadar kolamı yaa! ne kadar çok önyargılı davranmış bazı arkadaşlarımız.. Bu olay bilgisizlikten kaynaklanıyor olabilir ki bence öyle..ayrıca bu hastalığın nörolojıye girdiğini söyleyen arkadaşlarmızda var. İlgili yere mail aatılmadan iletişim kurulmadan direk kınamış arkadaşımız ve bi kaç kişide onaylamış onu.Kimmizde demişki bişe yapıyorsan takip et tam yap.Bence bişeyi kınıyorsak iyice olayın ne olduğunu öğrenip takip edip öyle kınıyalım.bu kadar basite indirgemeyin kınamayı.Kınadığınız site bi çok insanı iş sahibi yapmış geniş çaplı bir site ve insanların gözünden bir takım şeyler kaçabilir bizim görevimizde önce bunu yetkili kişilere bildirmek..Hemen yargısız infaz yapmak değil!

Bilgi eksikliğnden kaynaklanmaktadır.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp olmalı..........

bu forumlar ozelestiriyi ve ilerlemeyi saglar

SLM

BU KONULARDA DUAYLI OLMAMIZ BİZİM SUSMADIĞIMIZI BELLİEDER

KINAMAKTANSA İSTEK YAPALIM HEP BERABER BELKİ YOĞUN Bİ BAŞVURU İSTEK OLURSA DÜZELTİLİR

KIRMAK ÇOK KOLAY AMA TEKRAR YAPILINCA İZİ KALIYO

spastik i nöroloji bakıyor ama ortopedi ve fizik tedavi bölümleriylede içiçe .

ben o siteye üye oldum,spastik özürlüyüm bende nörolojik işaretledim mecburen işte.işletme mezunuyum banka iş ilanları genelilikle ordan veriliyor.

bilgisizlik kınamak için yeterli bir sebeptir. bırakında rahat rahat kınayalım. onlar (sözde sağlıklı olanlar:D) engellileri bildikleriyle değerlendirip saygı gösteriyorlarmı ki? biz neden onların bilgisizliğini kınamamalıyız ki? her ortamda engelliler hakkında bilgi veriyor, her oratamda sorunlarımızı dile getirmeye çalışıyoruz, halen öğrenememişlerse bu onların ilgisizliğindendir. belki bu bilmemeyi kınarken, engellilere olan ilgisizliğide kınamış oluruz.
saygılar

Üst Alt