Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas ağrıları için nasıl bir tedavi uygulanmalı?

zeynep71

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
ara sıra tekrarlayan kas agrıları nasıl bir tedaviyle geçer veya azaltılabilir? bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum

iyi günler

Voltaren merhem veya hap, veya (ağrı çoksa ve böbrek konusunda hiç bir sorununuz/riskiniz yoksa) iğne.

Tabii ağrının başka bir hastalık belirtisi olmadığını varsayarak yazdım bunu.

böbreklerle ilgili bir sorun yok kafama takılan şey fizik tedavide kas agrılarını giderecek ne tür egzersizler yapılabilir krem ilaç kullanıyorum cvp verdiginiz için tşk ederim

bende de kas ağrıları var ilaç, iğne sadece anlık çözüm bende ise cözüm bile olmadı.kaç doktora gittim ne ilaç merhem kullandım banamısın demedi.düzenli egzersizlrle bendeki ağrıların %70'i geçti sadece soğuklara ağrı oluyor. düzenli ağrıyan kısma güçlendirecek egzersiz tabi egzersiz yapmaya mani bi durum yoksa yaparsan uzun vadeli bir sürecten geçiyorsun ama kalıcı sonuç alıyorsun.

magnezyum diasparal kullan. suda eriyen bir vitamin. ssk ödüyor doktora yazdırırsan. zaten çok pahalı da değil. dışardan alırsan. 10 tl. içinde 20 tane var.ben çok faydasını gördüm inanılmaz işe yarıyor. hiç bir yan etkisi yok.

kutudan bakarak tam adını yazıyorum kolay bulmanız için

MAGNESIUM Diasporal

arkadaşlar kas agrısı hakkında bilgilerinizi paylaştgınız için çok teşekkür ederim bayramınız mübarek olsun

arkadaşlar çok önemli 3 gün önce efx bileklik diye birşey aldım kullanıyorum ilk günden yararlı oldu tavsiye ederim geçmiş olsun

Benim de uzun zamandır kolum ve sırtım ağrıyor.doktor egzersiz yapmamı söyledi bir kaç aydır yapıyorum ama soğuklarda yine azdı.

Magnezyum yazdırdım şifa olur işlh

Magosit

Bu tür durumlarda magnezyum genellikle tedaviyi desteklemek amacı ile yazılır. Ben olsam magnezyum+bir ağrı kesici kas gevşetici + egzersiz.
Burda asıl görev yapacağınız egzersizlerde.. usanmadan devam edin egzersizlere..

en güzeli aşırı olmamak üzere egzersız .fazlası zarar verır zamanla artırmak en güzeli.

Valla aldı ağrıyı😆

Ayaklarım gevşedi

Ölüyom auak ağrısonda sırt boyun ayaklar düz zaten zorla yürüyom dün yürüş yapmıştım bittim

Çok şifalımış magnezyum yok yok faydaları😆

Üst Alt