Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelik, özel güvenlik olmaya engel midir?

P.o.l.i.c.e

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben bundan 2 hafta önce bir özel güvenlik eğitim kurumuna kaydımı yaptırdım ve benim kekemelik problemim olduğunu gördüler fakat burdan 2 kişi bu şekilde sertifika alıp özel güvenlik oldular dediler yani sıkıntı yapmamam gerektiğini ve devlet hastanesinden sağlık raporu (özel güvenlik olabilir kararı olan) alabilirsin dediler. Ayrıca özel güvenlik kanununda kekemelik ile ilgili hiçbir şey yazmıyor.

Şimdi benim hala merak ettiğim bişey var. Kbb en fazla %28 psikiyatri de %25 veriyormuş bunların toplamı da %40'ı geçiyor. Hastanede böyle bişey olursa ben özel güvenlik olabilir miyim? %40'ı geçmemesi mi lazım? Konu hakkında deneyimi olanlar yazarsa çok sevinirim.

Merhaba, bende de kekemelik var. Özel güvenlik ile ilgili bildiğim kadarıyla birçok alımda ''kekemeliği , konuşma bozukluğu olmaması'' şartı mevcuttur. özel güvenlik kanunu veya yönetmeliğinden bahsettiniz, onu okumadım ama google de özel güvenlik alımlarındaki şartları inceleyin göreceksinizdir. ama işkur typ den geçici olarak girilen özel güvenlik pozisyonlarında bu şart yoktur. daha çok işçi (4a veya 4d)işçi-daimi işçi bu alımlarda konuşma bozukluğunun olmaması şartı aranır. bu şart var diye de pes etmemek gerek tabi ki. çünkü kekemeliğiniz hafif ise zaten sorun teşkil etmez bu durum. kekemelik dereceniz nedir acaba?

Pisikiyatrik rahatsizligi olan güvenlik olabilirmi bi tanidik var pipolar sertifikasi var
nostaljik

tam bilmiyorum ama psikiyatriden uygundur raporu istenebilir.

Kekemelik özel güvenlikte sorun oluyorsa hastane neden özel güvenlik olur diye tam teşekküllü sağlık raporu veriyor anlamış değilim

Üst Alt