Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıl dönmesinin tek çözümü ameliyat mı?

druid

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
0
Her ay kılları alıyordum 1 ay alerji yaptı almadım namussuz hemen şişti şuan inanırmısınız oturamıyorum o derece ;) ;) ameliyat videoları çok kötü izledim birde malum sıkıntılı bölge yarada iyileşmez benim erkeklerin %50 sinde oluyor zaten içinizde ameliyatsız kurtulan varmı ? yada kıl dökücü önerecek(hamam otu alerji yapıyor kimyasal yanık yapıyor bende)

druid

Geçmiş olsun.ayni hastalıktan muzdaribim kuyruk sokumunda ilk basta hep iltihap yapıyordu malum koku ve rahatsızlık şuan iltihap olmuyor ama o bölgeden sürekli kıl topluyorum uzun zaman böyle gidiyor bilmiyorum bkalim son çare ameliyat mı ? Başka kurtuluş yolu varsa bilen yazarsa seviniriz

druid krem vs. gibi şeylerle uğraşmana gerek yok. Kıl dönmesinin ameliyatsız olarak tedavi edildiği teknikler var. şartların uyarsa araştırabilirsin yapılan yerleri.
-Lazer tedavisi
-Mikrosinüsektomi Tedavisi
İşlem süresi 5-8 dakika sürer. ayakta ve narkozsuz olarak yapılıyor.

samedo99
Herhangi bir kesi-dikiş uygulaması yoktur.
Dokular zarar görmediğinden, iyileşme hızlıdır.
Aynı saatte hem muayene hem de tedavi olabilirsiniz.
Diş dolgusu gibi rahat ve hızlı olduğundan yatış gerektirmez.
Ameliyatsız Kıl Dönmesi Tedavisi işleminde ağrı azdır.
Klasik ameliyatlardaki komplikasyonlar gözlenmez..

Nurtan

Ne kadar sağlıklı onuda arastirmak gerek yaptıran varsa sormak lazım tabi

samedo99 ameliyat istemeyenler tarafından tercih edilebilir. Netten bu tekniği kullananların yorumlarına bakın isterseniz. araştırmak gerekir tabi teknik olarak bilgim var uygulama olarak kendim ya da çevremde yaptıran olmadı

samedo99
benimde yapmadı 2 yıl şimdi bi yaptı resmen intihar bombacısı çok kötü oldu SAKIN iyileştim diye düşünme!!! en ummadığın anda geliyor

Nurtan
tekrarlıyor o yöntem hocam ya :( arkadaşlarım oldu 5 inden 3nünkü tekrarladı

Thiocilline deri pomadı. Sürün üzerini kapatın hemen yok eder. Ben ameliyat oldum tekrar çıktı şimdi arada bir çıkıyor onun için de Thiocilline deri pomadı sürüyorum, anında çekiliyor

Bora_@

açık ameliyat kötü hocam videosunu atıyım izle bi

offf izlerken içim kötü oldu bide musiki müziği koymuşlar o bile dindirmedi
yengec47

denicem ben apseyi boşalttım ağrı geçti ama şu kremi alıyım

Bora_@

Pek anlayamıyorum ama bu ara sıvı gelmeye başladı ara ara o yüzden sürdüm tekrar dan

Fucidin genellikle apse ve iltihap için kullanılır.

Üst Alt