Park probleminin olmayacağını düşünerek bişiler yemek için Galleria alışveriş merkezinin park yerine girdim, girişte kart alıyorsunuz ve sonradan öğrendiğim kadarıyla belli bir süreye kadar ücret ödemiyorsunuz... Süreyi geçtiğinizde çıkarken aldığınız kartı çıkış bariyerlerinde okuttuğunuzda süreyi geçip geçmediğinizi anlıyorsunuz ve geçmemişseniz bariyer açılıyor geçmişseniz "lütfen kasaya yazısı" çıkıyor ekranda...
Sonra ne mi oluyor, geri geri aracınızla çıkıp 3 kat yukarıdaki kasaya gidiyorsunuz... Evet şaka değil aracınızı orta yere bırakıp merdivenlerden 3 kat yukarı çıkıyorsunuz otoparkın içerisinde... Görevlinin söylediği içeride ödeme noktaları varmış ve görmek zorundaymışız, şayet görmezsek ücret ödemek için 3 kat yukarı çıkmanıza itiraz ettiğinizde görevliden aldığınız cevap çok manidar...
"EE NE YAPALIM ŞİMDİ YANİ, SİZİN İÇİN ÖZEL ASANSÖRMÜ YAPTIRALIM BURAYA?.."
Otopark araç parketme alanındaki, Otopark merdivenlerindeki, Otopark&Güvenlik personelinin bilgisizliği konusundaki başarısız yönetimi sebebiyle Tüm Galeria yönetimini kınıyorum...
Görüşler için;
Galeria Alışveriş Merkezi e-posta adresi: galleria@galleria-atakoy.com.tr
Sonra ne mi oluyor, geri geri aracınızla çıkıp 3 kat yukarıdaki kasaya gidiyorsunuz... Evet şaka değil aracınızı orta yere bırakıp merdivenlerden 3 kat yukarı çıkıyorsunuz otoparkın içerisinde... Görevlinin söylediği içeride ödeme noktaları varmış ve görmek zorundaymışız, şayet görmezsek ücret ödemek için 3 kat yukarı çıkmanıza itiraz ettiğinizde görevliden aldığınız cevap çok manidar...
"EE NE YAPALIM ŞİMDİ YANİ, SİZİN İÇİN ÖZEL ASANSÖRMÜ YAPTIRALIM BURAYA?.."
Otopark araç parketme alanındaki, Otopark merdivenlerindeki, Otopark&Güvenlik personelinin bilgisizliği konusundaki başarısız yönetimi sebebiyle Tüm Galeria yönetimini kınıyorum...
Görüşler için;
Galeria Alışveriş Merkezi e-posta adresi: galleria@galleria-atakoy.com.tr