Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kınıyorum] Galeria Alışveriş Merkezi otopark yöneticileri!

Konular
24
Reaksiyonlar
7
Park probleminin olmayacağını düşünerek bişiler yemek için Galleria alışveriş merkezinin park yerine girdim, girişte kart alıyorsunuz ve sonradan öğrendiğim kadarıyla belli bir süreye kadar ücret ödemiyorsunuz... Süreyi geçtiğinizde çıkarken aldığınız kartı çıkış bariyerlerinde okuttuğunuzda süreyi geçip geçmediğinizi anlıyorsunuz ve geçmemişseniz bariyer açılıyor geçmişseniz "lütfen kasaya yazısı" çıkıyor ekranda...

Sonra ne mi oluyor, geri geri aracınızla çıkıp 3 kat yukarıdaki kasaya gidiyorsunuz... Evet şaka değil aracınızı orta yere bırakıp merdivenlerden 3 kat yukarı çıkıyorsunuz otoparkın içerisinde... Görevlinin söylediği içeride ödeme noktaları varmış ve görmek zorundaymışız, şayet görmezsek ücret ödemek için 3 kat yukarı çıkmanıza itiraz ettiğinizde görevliden aldığınız cevap çok manidar...

"EE NE YAPALIM ŞİMDİ YANİ, SİZİN İÇİN ÖZEL ASANSÖRMÜ YAPTIRALIM BURAYA?.."

Otopark araç parketme alanındaki, Otopark merdivenlerindeki, Otopark&Güvenlik personelinin bilgisizliği konusundaki başarısız yönetimi sebebiyle Tüm Galeria yönetimini kınıyorum...

Görüşler için;
Galeria Alışveriş Merkezi e-posta adresi: galleria@galleria-atakoy.com.tr

ne yazıkkı burokrası özel sektorde dahi karşımıza caıkıyor burası turkıye

bana kalırsa sen bu konuda biraz bilinçsizliğinin kurbanı olmuşsun bu tarz alış veriş merkezlerinin %90 nın otoparkı paralı normal olarakta içeride geçirdiğin sürecin farkına varıp buraya bir cezamız olucak heralde diye biraz araştırma iyi olurdu, güvenliğe gelince oda benim mantıgımla düşündüğü için sana biraz ağır girişmiş olabilir birde bir nebze olsun yürüye bildiğini gördüğü için...... ama aynı lafı bana etseydi altımdaki t.sandalyeyi kaldırıp bitarafına zokardım

Problem aslında;
1- geçirdiğim sureye göre ücretli oldugunu farkettim ancak mesele bu degil, mesele ucretin 3 kat yukarıda ödenmesi
2 -görevlilerin tavrı
3- Aslında engellilerden ücret alınmadığını uzunca bi tartışma sonrası 3 kat yukarıda öğrenmiş olmam... Aşağıdakiler bile bundan habersiz...

görevlinin tavrı gerçekten çok çirkin ve yanlışş "EE NE YAPALIM ŞİMDİ YANİ, SİZİN İÇİN ÖZEL ASANSÖRMÜ YAPTIRALIM BURAYA?.."
:evil: :evil:

1.genel olarak gittiğim alış veriş mazalarının otopark katlarının her birinde en az bir tane ödeme veznesi oldugunu biliyorum ama galeria ya hiç gitmedim nerde bilmiyorum veznesi fakat buna rağmen her ihtimaldede girişlerin hangisinden geçersen geç girmek için dümeye basıp aldıgın kartı vezneye ibraz edip karşılıgında çıkış kartını alıcaksınki çıkış yapabilesin yada çok sinirliysen benim gibi arabayla dalıp dagıtacan kartlı geçiş bariyerini :p (her halukarda 3. kat yolu görünüyo )

2. görevli asebiyse bunda senin sucun ne....

3.bak bu haber iyiymiş de bunca zaman boşa ödemişiz haberim yoktu ama bu bile 3. kata cıkmana mani olmaz heralde çıkış kartını almak adına

bu nasıl bı yaklasım ya...nedemek bunca soylenen...ayıptır ya....
yuh dıyorum ya... :evil:

Üst Alt