Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kınıyorum] VESTEL bayisinden özürlüye eziyet

ankaramustafa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
eşim adına ankara vestel bayiyi İncebey Ulubay bayisinden almış olduğumuz cep telefonu arızalı çıktı.KVK dan alınan arızalı raporu ile beraber bayiye gittiğimizde bayi "kardeşim ben bunu almam git mahkemeye ver diye" çıkıştı.bizde tabiki mahkemeye verdik kazanacağız ama özürlü bir insanın ankara gibi bir yerde oradan oraya gitmesinin zorluğunu siz bilirsiniz.Ayrıca vestel bayi bizim ama ürün samsung biz birşey yapamayız diye cevap vermiştir.Umarım kimsenin başına gelmez ama gördümki vestel bayisine sahip çıktı.VESTEL e ve özellikle hoşdere caddesindeki bu bayiye aman dikkat...

Bayii'den sonuç alamayınca direkt VESTEL merkeziyle iletişime geçtiniz mi? Büyük firmaları büyük yapan şey (ki bunun için kurumsal bir çaba sarfederler) satış değil, sonraki hizmettir. Bence Vestel (kazanıp kazanamayacağını hiç umursamadan) mahkemeye verilmektense, 10 tane yeni telefon vermeyi tercih eder...

tabiki

hem yazılı hemde müşteri hizmetleri aracoılığı ile başvurdum.beni 2 kez aradılar.tamam vestel bayisi ama telefon samsung onlarla görüşün diye cevap verdiler.bende bizzat avukat tutarak dava açıyorum.ayrıca tüketici masasına başvurduk bile.ayrıca bu rezil bayi özürlü eşimi cep telefonundan arayıp tehdit etmeye kalkmış.bununlada ilgili hukiki girişimler yapılacaktır.ve bayi o kadar rahatki bu telefonu geri alamıyacağını bana yazılı olarak beyan etmiştir.ve almıyorum kardeşim git mahkemeye ver demiştir.

<info.pazarlama@vestel.com.tr>

evet

sıfır,garantili faturalı ve kvk dan arıza raporlu.zaten bunlar olmasa dava açma hakkımda olmaz.Ankara Ticaret Odası ve Sanayi bakanlığına olayı belirttim.mahkeme sonucu olumlu olacaktır ama özürlü insanları değeri 388 ytl olan bir cihaz için ordan oraya koşturmak revamıdır.

evet

VESTEL markası ürününün arkasında değil.bayisini kolluyor.bilgilerinize

Mustafa bey,
Davanızda son derece haklısınız.
sonuçları merakla bekliyoruz.

BENDE SERVİS PROBLEMİ YAŞAMIŞTIM YAKLAŞIK 6 KERE YENİ ALDIĞIM ÇAMAŞIR MAKİNASINI TAMİRE GELDİLER SONUÇ DEĞİŞMEMİŞTİ. BUNUN SONUNDA VESTEL MÜŞTERİ HİZMETLERİNE MESAJ VE TELEFON AÇTIM SORUNU 1 GÜNDE ÇÖZDÜLER 7 AYDIR HERHANGİ PROBLEM YAŞAMADIM...

VESTEL bayisinden tehdit

daha önce sizlere iletmiş olduğum arızalı cep telefonu satan VESTEL bayisi son olarak özürlü eşimi cep telefonundan arayıp tehdit etmiş VE BU ÜLKEDE PKK VAR KARDEŞİM şeklinde laflar etmiştir.Tabi Askerliğimde PKK ile mücadele eden bir insan olarak Bu bizi korlutmadı tabiki ve durumu avukatıma ilettim.Hukuk ne yapar bilemem ama buradan herkeze sesleniyorum.VESTEL bu tehdit ve kaba davranışlara rağmen hala bayisini kolluyor.Hepimizin başına gelebilir.O yüzden bu logoya dikkat.

Açıkcası ben şaşırmadım.Vestel bunu hep yapıyor.Manisadaki fabrikasında kadrolu arkadaşım var.Bana vestel ürünleri almayın diyordu.İyi değil,sağlam değil vs vs...İnanmamıştım ama bunu görünce inanmaya başladım.. Sevgiler

Vestelin halka arzında yaşanan spekülasyonları unutmamalıyız.insanlar güvenerek aldıkları hisselerin değeri 3 günde %35 değer kaybetmiştir.Yani güveni suistimal ederek insanları dolandırmışlardır.Vestelin bu zaman'a kadar hiç bir ürününü almadım. 8)

HEP BÖYLE ÜZÜCÜ HABERLER OKUMAYALIM DİYE YAZIYORUM !

Daha 1 ay önce otomobil için bir wofeer aldım bilenler bilir bas kolonda denir neyse bu tesisat olayına yeni girdigimiz için güçlü olan anfimiz OSAWA marka wofeeri yaktı kısacası teknik olarak ta iyi dayanmış zaten 1000 wolta 12 watlık ampül gibi diyeyim neyse hemen ben müşteri hizmetlerine e-mail attım durumu izah ettim?
Tahmin edin ne oldu ?
Çok kısa sürede bana e-mail ile geri döndüler ve durumu yazmamı istediler ben kırıcı bir mail yazmama rağmen büyük bi profösyönellikle bana yardımcı oldular ve sorunu çok hızlı bir şekilde degerlendirmeye alıp ücreti alıcıya ait olarak wooferi aldılar ve şimdi sorunu çözüp bana geri iade edecekler çok memnun oldum inanın çok büyük oturaklaşmış markalarda yok bu olay özellikle adı geçen şirketle arkadaşımızın yaşadıgı olay ben OSAWA YA ve tüm yetkililerine göstermiş oldukları profösyönel anlayışları ve müşteri ilişkilerindeki başarıları için teşekkürediyorum :)

TEŞEKKÜRLER (( OSAWA ))

sonuçlar

uğraşlarım sonucu netice almaya başladım.Öncelikle Ankara Ticaret Odası Ankara Hoşdere Caddesindeki Vestel Bayii Ulubay Möble kınama cezası verdi. bu şekilde davranışlarının devamında ağır ceza vereceğini onlara ve bana yazılı olan beyan etti.Ayrıca bundan güzeli tüketici mahkemesi lehime karar çıkardı.ama hala ne vestel ne samsung nede bayiden ses geldi.avukatımla görüştüm önümüzdeki hafta yasal süreleri doluyor HACİZ yapacağız.tabi telefon parasının dışında avukat parası mahkeme parası vs.haciz edilecek.bununla ilgili gelişmeleri sizlere aktaracağım.Sizde hakkınızı sonuna kadar savunun.ve alışveriş yapacağınız yerlere ve markalara dikkat edin.Özellikle PKK nın adını kullananlardan alışveriş yapmayın.

aslında bızlerın yenı kanunlarda cok buyuk hakları var ozellıkle artık ıl merkezlerınde bulunan tuketıcı masaları bu konuda bızlere yardımcı oluyor.. yalnız bır malı alırken mutlaka garantısı olup olmadıgına ve malı aldıktan bırkac gun sonra garantı belgesıne kaşe attırmayı sakın unutmayalım.ne yazıkkı vestel bu işi cok yapıyor bır kac arkadasımda aynı magdurıyet ıcıne dustuler

Benim size tavsiyem Vestel Manisayı arayın benim komşunun yeni aldığı televizyon bozuldu Ankara'daki teknik servis ilgilenmedi oda Manisa'yı aradı ve yeni bir televizyon gönderdiler[/b]

zaten

bu yazdıklarım işin sadece hukuksal boyutu.medyaya yazdım ama onlar daha çok magazin haberleri ile ilgileniyorlar.onun dışında benim işim pazarlama.türkiyenin en büyük patlayıcı üreticisi nitromak da çalışıyorum.yani çevremiz çok geniş.ve bu rezaleti tüm müşterilerime iletiyorum.bir bilseniz vestel markasından vazgeçen kaç kişi oldu.ama bunlar akıllanmaz.zaten yaptıkları akla mantığa aykırı.

Üst Alt