Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kitap Bastırmak İçin Sponsor Arıyorum.

kullanıcı adım

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar,
Uzun zamandır gerilim dolu ve ters köşe bir cinayet romanı yazıyordum. 2 ay oldu son noktayı koyalı. Son düzeltmeleri de yaptım ve bastırmak için yayın evi bakmaya başladım. Ücretsiz basan yayın evleri işlerini garantiye almak için gönderilen dosyanın kapağını açmıyorlar bile. Onlar da haklı. Günde binlerce dosya alıyorlar. Hepsini incelemek yerine tanıdıkları, bildikleri yazarların dosyalarını inceliyorlar. Ben hikayeme fazlasıyla güveniyorum. Yayın evi editörlerine ulaştırabileceğime umudum kalmadığı için sponsor desteğine ihtiyaç duyuyorum. O yüzden bu yazımı buraya yazdım. Belki gören olursa döner diye..

Romanımın kısaca özeti:
Üniversiteden yeni mezun olmuş Mete, uzun zamandır kurduğu hayaline doğru
yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sırasında trafik kazası yaşar ve istemeden de olsa bir
cinayetin ortasında bulur kendisini. İçinden çıkmaya çalıştıkça, suçlar katlanarak
artar. Bir anda kendisini birden fazla suçun ortasında bulan Mete, kurtulmak istese
de yaşamış olduğu başarısızlıklardan dolayı umutsuzluğa kapılır. Ancak
umutsuzluğun içinde düştüğü yerden kalkıp doğrulmak ister, yediği her darbede
daha şiddetli bağırarak korkularını yenmeye çalışır. Sessiz ol romanı ile okuduğunuz
her sayfadaki olaylar kesinlikle Mete için bir anahtar olacaktır.

Romanın fikrî altyapısını benim için ne ifade ediyor:
2009 senesinde geçirmiş olduğum trafik kazası sonucunda omurilik travması
nedeniyle yürüme engelli oldum. Engelli olduğum zamanlarda tedavi olmak için
Ukrayna’ya taşındım. Metenin hikayesi de benim için orada başlamış oldu.
Romanda geçen yerler ve mekanlar kesinlikle hayal ürünü değildir. Romanı okuyan
okuyucular yaşamış oldukları günlük hayatlarından uzaklaşıp Mete’nin gerilim dolu
hayatının içinde bulacaklardır kendilerini. Zaman zaman üzülecek, gerilecek
sevinecek ve kitabı bitirdikten sonra eminim ismi gemen kahramanları bir süre
özleyeceklerdir.

Kullandığım üslup:
Olayları sade, tasvirleri müzeyyen üslupta yazmaya özen gözterdim.

Üst Alt