Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızılay engelli yardımı veriyor mu?

Eren5863

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
6
Merhaba arkadaşlar kızılay engellilere maddi yardım veriyormu veriyorsa şartlar ne dir başvuru için bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilirmi rica etsem tşkler.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Gittim form doldurdum 4 aydır ne arayan var ne soran. Dönemsel yardımlarımız oluyor o zaman aranırsınız dedi geçiştirdi.

yardım almak için sanırım bazı şartlar var. mesela geçen haberde görmüştüm isteyene link de atarım. işid üyesi olup kaçak yollarla suriyeden türkiyeye giren bir insan kızılaydan engelli maaşı alıyormuş. bu maaş için kıstaslar nedir bilemiyorum

Öncelikle arkadaşlar Kızılay nedir? Kızılay ne işe yarar ona bir bakın.ondan sonrada kizilaydan yardım için bekleyin.

Kızılay çadır satmaya yarar. Aklımda bir tek bu kalmış nedense. :) Eski kızılay ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var.

Yorumu görünce Perşembe günü meraktan gidip sordum. Şimdilik yardım yok diyip geçiştirdiler.

@Mustafa 1972, kızılay budur.
am89ur6.png

Eksik yazdin sen bay kukla
Baskanin kizilayi
Kizina son model cip alir adam carpip oldurtur
Amerikaya kacirir hapisten kurtarir
Insanlari degip kendisi balli kaymakli maaslarla cebini doldurur
Gunumuzun kizilayi budur

Üst Alt