Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koçtaş'ı kınıyorum

Konular
36
Reaksiyonlar
10
SELAM,
Bir kaç gün önce başıma gelen trajikomik bir olayı yazmak istedim.
zirvekent koçtaş dan krom klozet fırçası aldım 19,90ytl ye.
beraberinde bir kaç ürün daha.
neyse eve geldim,fırçayı banyoya koydum etiketleri vardı üzerinde onları çıkardım bi güzel ellerimle.
sonra fırçayı çıkardım ,fırça bir poşete sarılmıştı ve sıkıca bantlanmıştı.
bnde evir çevir açtım aaa birde ne göreyim biri ..ıçmış bi güzel karıştırmış
ve de geri kutusuna koymuş fırçayı inanamadım.
fırçayı kusarak hele de o kokuyla attım elimden resmen .
ertesi gün aldığım koçtaş a geri götürdüm.
ürün iade reyonundaki görevliye anlattım böyle böyle bir çişini yapmış karıştırmış fırça bok içinde dedim.
görevli iğrenerek ürüne baktı,büyük şefi çağırdı.
büyük şef geldi''bana asla biz böyle ürün satmayız hanımefendi ürünü
alamam''' dedi.
bende bana sen mıçmışsın çişini b...nu karıştırıp geri mi getirdin öyle utanmazsın mı demek istiyorsun ''dedim.
olabilir olmayabilir de dedi..
benden özür dileyeceğine sıçmış bokunu karıştırmışsın terbiyesiz utanmadan reyona koymuş satıyosun
burayı başına yıkarım senin 'dedim.
bu arada avm başımıza yığılmış farkında değilim,fırçayı görevlinin kafasına da fırlattığımı hatırlamıyorum
sadece fırça uçarken eğildiğini hatırlıyorum. :lol:
tabe sonunda paşa paşa aldılar o kadar rezillikten sonra,
almama gibi bir seçenekleri ben haklı iken asla olamazdı zaten.
biraz çişli bir yazı oldu ama idare edin olay böyle vuku buldu :D
aklınızda olsun klozet fırçası alırken muhakkak kontrol edin..
olmaz olmaz yok yane..
sevgilerr..

:lol: :lol: :lol: çok çeşit ikinci el ürün duydum ama bu ilk oldu :lol: en iyisini yapmışsın vala. :wink:

öyle ise mutlaka kokuyor olması lazım
bi şekilde anlaşılırdı

bu imkansız bir hikaye gibi geldi bana
yani ben görevli olsam hayatta geri almazdım o ürünü

vallahi bide fırçayı fırlatmışsın ya pes

atıyorsun bence,
böyle bişey olamaz..................

İsmail, sana 100 milyon versem, arabana atlayıp Koçtaş'a gidip fırça alır, sonra evde bi güzel tuvaleti temizler, sonra fırçayı yine poşetine koyup Koçtaş'a gider, ürünü geri vermek istediğini söyler, görevliler almayınca da cıngar çıkartır mısın?

Yada şöyle sorayım: kim neden böyle bir şey yapsın? Bi tane gerekçe?

Lokantalarda kürdanları ağzına sokup yine yerine koymak kolay, o yüzden bi sürü manyak bunu yapabilir. Ama arabayla git, fırça al sonra eve git, fırçayla tuvaleti temizle, sonra atla arabaya rezillik çıkacağını bile bile ürünü geri ver... Sebep?

Bence bi manyak fırçayı kullanmış ve -kürdan gibi- yerine koymuş... Bu daha olası geliyor bana.

Olumsuz görüş bildirenlere;
ikinci bahar hakkında bildiğiniz birşey mi var?

Arkadaşlar baharı tanımadığı için böyle yorum yapmışlar. :) harcadığı benzinle birkaç fırça alırdı heralde. Ama hak arama adına değer bence.

olumsuz görüş bildirenler,
fırça 19,90ytl benm oraya yaktığım benzin en az git gel 15ytl,
yane böyle bir şey için tekrar gitmeme değer mi diye düşündüm,
fakat storlu bir perde almıştım perdeninde makarası arızalı çıktığı için götürdüm.
ben benden özür dilerler die düşünerek gittim açıkçası.
ama görevli beni suçlu çıkardı resmen.
bu arada tekerlekli sandalyede hanımhanımcık masum duran bir kız
herqalde yok derim o da gider die düşündü.
ama bilmiyor benim haklı olunca ne cadı olduğumu :D
bu arada gidip orda rezillik çıkarmanın ne gibi bir getirisi olabilir,
sizlerin yapmaktan hoşlandığınız bu gibi durumlar varsa yazın öğrenelim.
evet kokuyordu ürün açtığımda,
orda açıp fırçayı koklamak aklıma gelmedi.
ismayil ve nuriye size öyle bir fırça alıp göndereyim isterseniz :D açmadan anlayın bakalım :lol:
içiniz fesad b.. sizin :wink:
bu arada polemik ypmayın tekrar
cevap bile yzmıycam bu konuda sizlere
boktan işlere fazla takılmayın ben yazdım şikayetimi anlayan anladı.
bugün çok büyük bir kaza yaptım zaten iyice germeyin beni :cry: :cry:
sevgilerr..

Evet ilginç...
Duyarlı bir tüketici olarak arkadaşımızı kutluyorum da.

Ancak...
Site sahibi ve genel yayın yönetmeni bile yorum yazmış olduğu halde birşey gözlerden kaçmış burada.
Konu başlığına baktığımızda ''Engellilerle ilgili olarak karşılaştığınız olaylara dair bilgi verip, övgü ya da eleştirileri yazabilirsiniz'' ibaresini görmekteyiz.
Evirdim çevirdim,yandan baktım,aşağıdan hatta tersten bile baktım yok,engellileri ilgilendiren hiç bir yönünü bulamadım.
Kabul ki bilniçli tüketici olarak alkışlanacak bir tutum sergilemiş arkadaşımız,ama yine kabul ki; burası da ''şikayetvar.com'' değil.
Herkes bu tür şeyler yazarsa başlık amacından sapar diye düşünüyorum.
Amacım kimseyi kırmak ya da polemik yapmak değil dikkatimi çekti sadece.
Sevgi ve saygılar herkese.

ne zekisiniz,takdir etmek lazım.
yazdıklarımı tekrar okuyun,tekrar okuyun.
belki de bulursunuz:)

Burada her türlü paylaşım olduğu gibi,paylaşılan konulara yorumlar da yapılmaktadır.Yorumlarda amaç da tasdik,eleştiri,detaya inme vs dir.
Şayet paylaştığınız konuya yumuşak ve seviyeli şekilde bir eleştiri yapılmışsa bunun karşılığı hakaret değildir.
Ben zekamı isbat etmeye çalışma gibi bir komplekse sahip olmadığım gibi,benim zeka seviyemin de sizi hiçbir şekilde alakadar ettiğini sanmıyorum.
Sizin seviyenize inmeyeceğim.
Yazınızı da istediğiniz kadar tekrar okuyabilirsiniz. Bir klozet fırçasını engelli-engelsiz herkes alabilir ve buna benzer sorunlarla yine engelli-engelsiz herkes karşılaşabilir.Yazıda engellileri ilgilendiren,salt engellilere mahsus bir konu yoktur.

ikinci bahar
kullanılmış bir klozet fırçası almış
fırça çok kokuyormuş
koçtaşta görevlinin başına fırlatmış
ben inanmadım şahsen abartılmış bir hikaye gibi geldi

ama şöyle olabilir misal klozet fırçasının çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için fabrikada denemişlerdir ürünü ama denedikleri ürünü satılacak ürünler arasında gönderilmiştir! (bu imkansız gibi bişey ama hikayeden daha inandırıcı)

yada başka bir manyak bunu kullandı sonra sardı ve oraya koydu ama bu durumda orjinal ambalajı yırtılmış olurki ambalajı bozulmuş bir ürünü alacak bir bayan ben tanımadım daha hiç bir bayan orjinal ambalajı yırtılmış ürünü almaz

o veya bu şekilde koçtaştaki görevlinin bundan hiçbirşekilde haberi olamaz vede suçu yok bi insanın başına dışkılı klozet fırçası fırlatıp bide burda anlatılması çok itici

bosuna cılgın turkler demiyorlar.burası türkiye :D manyak cok ben inanirim sahsen .ornek calisdigim bir isyerinde hakkını alamayan bir calisan sırf gıcıklık olsun diye firmanın satdıgı ürünlerin icine (afedersiniz) kullanılmış pre.......if koycagini sölenip duruyordu. :D ankarada oturdugumuz yıllarda ise ekmek üretimi yapan bir fırında psikopat bir çalisan patrona inat ekmek hamurunun icine kırılmıs jilet :mad: parcaları atmıs. ekmek dagıtıma cıkmadan önce anlasilip hepsi imha edilmişdi. simdi bu klozet fırcasini üreten veya ambalaj paketini yapan firmadaki içi fesat birisi olamazmi :eek:

Engelli birinin inatla ve haklı mücadelesi diye yorumladım.

yazınızı okumaya başladığımda açıkcası şok oldum :eek: ne hale geldi insanlar diye düşündüm. ama haklı mücadelenizden vazgeçmemeniz takdire değer.
paylaşımınız için teşekkürler

gercektende bravo size inanın okurken bile iğrendim olmaz böyle bişey ya ben koctaştan artık alış veriş yapmıyorum pc masası almıştım okadar dandiktiki inanamasınız helal olsun size

Üst Alt