Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolostomili hastalarda ameliyat yeri fıtığı; tedavi olan var mı arkdaşlar?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
Başlıkta dediğim gibi kolostomi varken(kalıcı) kesi yeri fıtığı ameliyat olan var mı? ameliyat yerinde oluşan fıtık oldukça büyük bir kaç dr a sordum kimisi ol dedi, kimisi sakın olma dedi bilemiyorum ne yapacam! :( sıkıntı şurada aslında karnımdan 5 defa ameliyat oldum. bu durumda olan inşallah arkdaşım yoktur. Yorum alabilirmiyim teşekkür ederim.

not:yönetici arkdaşlarım lütfen başlığımı değiştirmeyin, teşekkürler.

benim 10 sene oldu.. banada fıtık oluşabilir denmişti dr ama daha olmadı..

kuşcu;

yılmaz bey karnınız daki kesi izi ne kadar? kaç defa ameliyat oldunuz siz? 5 sefer ameliyat olunca en sonun da iç karında dikilemediğinden dolayı 2 sene sonra fıtık oluştu git gide de büyüyyor karnım. karnımdaki kesi izi de göğüs kafesimin hemen aldından (orta) kısımdan başlıyor göbek deliği hizasından leğen kemiğine kadar bir kesim var. yani kemikten kemiğe kadar :( sizin kisi ne kadar?

mideden göbek altına kadar.2 sefer oldum.neden 5 sefer oldu aç kapamı yaptılar tutmayınca..

haznedar hastanesi..dr necip.soyadını hatırlamıyorum.

mrb bende kolostomiliydim sonra içeri alındı toplamda 2 ameliyat gecirdim ve kolostomimin oldugu yerde bişey var ve göbegimin üstünde bi fıtık olustu doktora gitmedim bi ameliyat daha derler diye korkuyorum açıkcası :s

geçmiş olsun. evet eğer fıtık oluşmussa ameliyat diyeceklerdir muhtemelen. Kolostomi kapandığı için ameliyat olman da bir sıkıntı olmaz bence yani korkmanıza gerek yok. Ben 5 defa oldum aynı yerden kesi yaptılar tabi kalıcı kolostomi olduğu için ameliyat zor gibi görünüyor, fıtıkta git gide büyüyor. >Fıtık kendi kendine iyileşmez,kaybolmaz. Daha fazla büyümeden ben ce ameliyat olmanız da fayda sağlayacaktır.

Merhabalar annem şimdi sizin durumunuzda siz ameliyat oldunuz mu acaba şimdi naslsnz?

kaderimsee çekerim..

Merhabalar annem şimdi sizin durumunuzda siz ameliyat oldunuz mu acaba şimdi naslsnz?

Üst Alt