Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulağa su kaçınca ses gelmesi ve şişlik için neler yapılabilir?

CORTU

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
96
Arkadaşlar merhaba kulagıma su kaçtıgında şişlik ve ses geliyor. Aile hekimi onadron kulak damlası verdi. Sadece su gittiginde şişlik acı ve ses geliyor. Benim son zamanlarda agrı eşigim çok düştügü için acı ve agrıya dayanamıyorum. Damla var ama son kullanma tarihi geçtigi için kullanmak istemedim. Yarına kadar alternatif neler yapabilirim.? Şimdi aklıma geldi kulak temizleme çubugu kullanmak kulakta acıma yapabilir mi? Dış kısmında? Tecrübelerinizi yazarsanız benim için iyi olur. İyi akşamlar

Şu kaçan taraftaki ayağınız yerde diğer ayağınız havada ve başınızı yana yatırarak zıplayınız,su çıkacaktır

Gliserin kulak damlası kullanabilirsiniz, orta kulaktaki iltihabı şişlik ve tıkanıklığı açar, geçmiş olsun

TungaTunga ayagımı havaya maalesef kaldıramıyorum. Söylediklerinizi yapamam . Çok teşekkür ederim. Söyledikleriniz için. Saolun..

Born2 die gliserinli kulak damlası yok. Maalesef internetten araştırdım. Kulak mantarı olabilir. Belirtileri benziyor. Ama su kaçınca olmasını bilemiyorum. Su kaçmazsa rahatım..söyledikleriniz aklımda kalacaktır. Teşekkür ederim

Nefes alın aynı balon şişirir gibi ama agız kapalı nefesi vermek için zorlayın

Zeyno71 Doktora gidin, doktorun dediğinin dışına çıkmayın çok pişman olursunuz sonra. Henüz işitme kaybınız yoksa kendinize dikkat edin. Çocukken ben de sizin gibiydim, şuan işitme engelliyim. Kulak zarınız delik olabilir, sürekli yaşıyormuşsunuz bu sorunu. Bence iyi bir doktora gidin ve en azından hayatınızda bundan sonra nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenin ve uygulayın.

@kavok gitmiştim doktora su gittigi için enfeksiyon kaptıgını söylemişti. Damlayı kullandım bugün düne göre daha iyiyim. Çok saolun. Dr. Söyledigi su gitmemesi için vazelinli pamuk kullanın demişti. Bir dönem kullandım iyiyidim. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim

Üst Alt