merhabalar
ıkı defa kalp krızı sonucu bypass we bunun sonucu kalp yetmezlıgı basladı(%18-24 arası)
bundan 7-8 ay once malulluk ıcın bostancı sgk ya basvuru yaptım ılk olarak benı ıstedıgınız bır arastırma hastenesıne sevkinizi isteyip muayenenızı olmamız gerektığı soylendı.soylendıgı gıbı ıstemımızı haydarpasa numune hastanesıne yaptık kurula cıktık muayeneler sonucunun posta ile saglıga ve oradan da sgk ya ıletılecegı we sıze haber verılıcegı soylendı.
bu olaylardan yaklasık 1,5 ay sonra haber geldı bızı ıstanbul unıversıtesı ıstanbul arastırma hastanesı capa tıp fakultesı kardıyolojı klınıgıne sevkettıler.
her neyse oraya da gıttık tetkıkler yapıldı rapor 3 hafta sonra cıktı
onuda verdık bostancı sgk ya(bu arada bag-kur calısanıyım)verdık haber verılecek sıze denıldı aradan 1 ay gectı halen ses seda yok. ve bundan sonra da ne olacak onu da bılmıyorum.hastalıgım dolayısıyla calısamıyorum 3 yıl boyunca evdeyıım merdıven bıle zor cıkıyorum.bu surecı hızlandırmak ıcın ne yapmamız gerekıyor ozurlu derecemız maasımız ne cıvarda olur.yada hızlandırmak ıcım saglık bakanlıgına dılıkce yazsak hızlanırmı surec hakkında bılgılendırırsenız sewınırım...
ılgınıze tesekkürler...