Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulluk Daire Başkanliğı'nı bana çektirdikleri eziyetler için kınıyorum!

d_iskender

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Ben Nisan 2007 tarihinde trafik iş kazasi geçirerek omirilik felçlisi oldum. Seviyem T12-L1 kiriğidir. Tekerlekli sandalyedeyim belden aşağisi tutmuyor ve tuvalet hissi yok. İşimi yapamaz durumdayim anlayacağiniz.
Bunun için Nisan 2008 tarihinde sürekli iş göremezlik ve malulen emeklilik için SGK na başvurdum.Beni ilk önce Ankara Numune Hastanesine gönderdiler. 1 hafta süren muayeneden sonra %86 maluldür raporu SGK na gönderildi. Rapor ve dosyam Malulluk daire başkanliğina gönderildi. Fakat Malulluk daire başkanliği Numune hastanesinin yaptiğini yeterli görmemiş beni Ankara Dişkapi SSK hastanesine bazi tetkik ve muayane için tekrar sevk istemiş.
Bunun üzerine 2 Hafta süren gidip gelmelerle tetkik ve muayenelerde bulundum. Raporum SGK araciliği ile Malulluk daire başkanliğina gitti. Fakat ne beğenirsiniz ki beni tekrar başka hastaneye Çalişir/Çalişamaz raporu almak için Ankara Atatürk hastanesine sevk ettiler.
Anlaşilan beni Ankara daki bütün hastaneleri gezdirerek süründürmek niyetindeler. Bu halimle tekrar Ankara Atatürk hastanesinden raporu aldim ve SGK na gönderilmesini sağladim. Şimdi sonucu bekliyorum.

Sosyal güvencem yok ve 9 aydir Malulluk için sonuç alamadim. Şiddetle Malulluk daire başkanliğini kiniyorum. İnsanlari bu şekilde süründürmeye haklarinin olmadiği düşüncesindeyim.

Allah yardımcınız olsun,sabır ve güç versin kardeş,sonucu merak ettim,son durum nedir,emekli oldunuz mu?

D_iskender arkadaşım.Sonuna kadar haklısın.Bu ülkede bu bürokrasi oldukça gelişmesi,ilerlemesi çok zor.Allah yardımcın olsun.

29.12.2008 Tarihinde Malulluk daire başkanliği raporumu onayladi. %100 oraninda meslekte çalişma iş gücü kaybi verdi. Dosyam Çankiri SGK unda. İş kazasi nedeniyle iş göremezlik geliri bağlandi. 17.02.2009 tarihinde iş göremezliği alacağim. Fakat henüz Malulen emeklilik bağlanmadi. O da Mart 2009 başinda bağlanacaği söylendi. Durum bundan ibaret. Saygilarimla...

Üst Alt