Herkese tekrardan merhaba, döneceğim demiştim ve söz verdiğim gibi döndüm. Biliyorsun ki karantina dolayısıyla herkes evlerde, (gerçi bir çok duyarsız vatandaş hala dışarıda) durumun çok zor olduğunu biliyorum ama elbet her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır öyle değil mi? Lütfen umutlu olalım,güzel günler çok çok yakın
Şimdi size sormak istediğim bir konu var, Öncelikle arkadaşlar ben Protez ve Ortez mezunuyum,ve bölümümü çok çok severek okudum ( her ne kadar istenilen değer verilmese de) bu platform da çok etkili olmasa da yazmak istiyorum,size sorum yazmamı istediğiniz merak ettiğiniz bir konu var mı? Varsa onlar neler? Cevaplarınızı bekliyorum ve buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyor,mutlu ve güzel çok güzel günler diliyorum
Unutmayın her şey bir gün geçer, yeter ki umudunuz olsun
Şimdi size sormak istediğim bir konu var, Öncelikle arkadaşlar ben Protez ve Ortez mezunuyum,ve bölümümü çok çok severek okudum ( her ne kadar istenilen değer verilmese de) bu platform da çok etkili olmasa da yazmak istiyorum,size sorum yazmamı istediğiniz merak ettiğiniz bir konu var mı? Varsa onlar neler? Cevaplarınızı bekliyorum ve buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyor,mutlu ve güzel çok güzel günler diliyorum
Unutmayın her şey bir gün geçer, yeter ki umudunuz olsun