Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merhaba

Denizblog

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Herkese tekrardan merhaba, döneceğim demiştim ve söz verdiğim gibi döndüm.🙆 Biliyorsun ki karantina dolayısıyla herkes evlerde, (gerçi bir çok duyarsız vatandaş hala dışarıda😑) durumun çok zor olduğunu biliyorum ama elbet her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır öyle değil mi? Lütfen umutlu olalım,güzel günler çok çok yakın 🌼
Şimdi size sormak istediğim bir konu var, Öncelikle arkadaşlar ben Protez ve Ortez mezunuyum,ve bölümümü çok çok severek okudum ( her ne kadar istenilen değer verilmese de) bu platform da çok etkili olmasa da yazmak istiyorum,size sorum yazmamı istediğiniz merak ettiğiniz bir konu var mı? Varsa onlar neler? Cevaplarınızı bekliyorum :) ve buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyor,mutlu ve güzel çok güzel günler diliyorum
Unutmayın her şey bir gün geçer, yeter ki umudunuz olsun :) 🌼💜

Merhaba kalça protezi için dikkat etmemiz gereken nedir acaba yardımcı olur musunuz

Nursee;bt18463' Alıntı:
Merhaba kalça protezi için dikkat etmemiz gereken nedir acaba yardımcı olur musunuz
Kusura bakmayın biraz geç cevapladım ama bunun hakkında şimdi bir blog yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler 🙏🌞

Üst Alt