Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Midemde gastrit ve ödem var. Son 1 aydır midemde seğirme(titreme)ve kalp atışı gibi atmalar başladı. Şu salgın günlerinde doktora da gitmek istemiyorum.
En korktuğum şey midemin delinmesi.
Sebebini bilenler yazsa iyi olur.
tabi doktor kararı verir ben genede söylim mide korucu kullanısan iyi olur diye düşünüyorum çoğu gastritleri mide korucu kullanıyorlar 6 ay mı 1 yıl kullanman gerek benimde var da iyilestim şukur 6 ay kullandım nexium 40/28 tb sabahları aç olarak içtim
Bende de reflü var. Gastirit ne sıkıntilar oluyor. Tam bilemiyorum. Bildigim kadarıyla mide koruyucu içmelisiniz . Zarar veren yiyecekleri yemeyin. Bol su için. Stresten uzak durmaya çalışın. Mide ilacı kullanmıyorsanız. Diger yazdiklarımı deneyebilirsiniz. Yudum yudum su içmek faydalı..
inca midenizde reflü , ülser ve 12 parmak barsağı reflüsü olabilir . Endoskopi çekimi ve baryumlu film çekimleri ile daha kolay tanı konabilir . İlaç tedavisi yetersiz ise son çare operasyondur . Küçük bir uyarı olarak çift yastık kullanırsanız uykuda iken rahatsızlık hissetmezsiniz .