Annem saydigim teyzem 04 mart'ta araba carpmasi sonucu beyin kanamasi gecirdi. 4 gun okmeydanı genel yogun bakimda yatti. Gunden gune bilinci daha fazla kapandı. 5.gun cekilen mr.da beynin temporal bolgesinde genis infarkt goruldu solunumu zorlasti. Solunum cihazi gerekebilir diye reanimasyon yogun bakimina ihtiyac duyulacak dediler. Tabi ki orda yer yokmus 112, koca istanbul.da sadece zeytinburnu.nda sante plus diye kucuk bir ozel hastanede yer buldu. Oraya sevk oldu. Sabaha karsi solunum cihazina baglandi. Dr.lar kotuye gitme ihtimali var yasama sansi dusuk diyorlar.
Caresizlikten delirmek uzereyiz. Yasayan anlar. Mucizelere inanmak istiyoruz hep. Allaha sığınıyoruz. Dua ediyoruz.
Net.te surekli mucize uyanislar okuyorum. Bi umut ariyorum. Doktorlar hep en olumsuzu soyler diyolar. Inanmak istiyorum..
Caresizlikten delirmek uzereyiz. Yasayan anlar. Mucizelere inanmak istiyoruz hep. Allaha sığınıyoruz. Dua ediyoruz.
Net.te surekli mucize uyanislar okuyorum. Bi umut ariyorum. Doktorlar hep en olumsuzu soyler diyolar. Inanmak istiyorum..