Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mucize uyanış hikayelerine muhtacım

Teyzem41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Annem saydigim teyzem 04 mart'ta araba carpmasi sonucu beyin kanamasi gecirdi. 4 gun okmeydanı genel yogun bakimda yatti. Gunden gune bilinci daha fazla kapandı. 5.gun cekilen mr.da beynin temporal bolgesinde genis infarkt goruldu solunumu zorlasti. Solunum cihazi gerekebilir diye reanimasyon yogun bakimina ihtiyac duyulacak dediler. Tabi ki orda yer yokmus 112, koca istanbul.da sadece zeytinburnu.nda sante plus diye kucuk bir ozel hastanede yer buldu. Oraya sevk oldu. Sabaha karsi solunum cihazina baglandi. Dr.lar kotuye gitme ihtimali var yasama sansi dusuk diyorlar.
Caresizlikten delirmek uzereyiz. Yasayan anlar. Mucizelere inanmak istiyoruz hep. Allaha sığınıyoruz. Dua ediyoruz.
Net.te surekli mucize uyanislar okuyorum. Bi umut ariyorum. Doktorlar hep en olumsuzu soyler diyolar. Inanmak istiyorum..

Teyzem41

Sabırlar diliyorum. Bekleyip umut etmekten başka yapılabilecek bir şey yok maalesef. Dilerim bu zorluğun altından kalkabilir teyzeniz.

Teyzem41 Bazı hastanelerde uzun dönem yoğum bakımlar da çalıştım,ALLAH'tan ümit kesilmez deyimi'nin canlı örneklerine zaman zaman tanık lık ettik.Ancak Tablo beyin kanaması ve mr da görülen infarksiyon ise Sabırlı olup ALLAHA sığınıp beklemekten başka bir şey gelmez elden...
Biliyorum çaresizlik nede zor bir şey,hastanıza ALLAH acil şifalar versin,size de sabırlar diliyorum.
Geçmiş olsun...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ölüm de yaşam gibi hayatın bir gerçeği. Bunu kabul ederek metanetle beklemek ve olanı sevgi ile kabul etmek en güzeli bence :)

allahın ilahi takdirine ve sabrına sığınmak en doğrusu bu durumlar için...ateş düştüğü yeri yakar elbet de...çok ama çok sabır ve dayanma gücü diliyorum.

Allah yardımcısı olsun bu Mübarek Mirac kandilinde, Rabbim acil şifalarını versin.Dua'nın gücüne inanın ve Allah'tan isteyin istemesini bilin bol bol Kur'an-ı Kerim okuyun..

Çok, çok geçmiş olsun. Mucize hikayeler var. Hayatın her anında mucizeler var aslında biz çok azını farkediyoruz. Bir hikaye benden gelsin. Benim dedem morgdan çıkarıldı. Öldü dediler morga koydular, sonra anlaşıldıki yaşam belirtisi gelmiş, hemen çıkardılar sonrasında haftalarca yoğun bakımda kaldı. Bu olaydan sonra 7 yıl daha yaşadı rahmetli. Ümit kaybetmeyin hiç bir zaman. Allah acil şifalar versin.

Şu anda ne durumda teyzeniz? Şu anda aynı duygulari paylaşıyorum sizinle. Çok çaresizim. Çaresizlik belirsizlik içerisinde bir bekleyiş. Kızkardeşim hiçbir neden yokken bir sabah kalbi duruyor ve oksijensiz kalıyor. Hayata döndürülüyor. Ama 45 dakika oksijensiz kaldığı için beyinde hasar var. Bugün yoğun bakimda 6. Günü. Umut yok diyorlar. Bilinci açık değil. Dertlesmek istiyorum

Merhabalar,

ben bir olaya tanık oldum diyebilirim.
benim bir akrabamda araba kazası geçirdi. çok uzun süre makineye bağlı yaşadı benim hatırladığım kadarıyla. Annem baya ağlardı onun için.
neyse gerçekten uzun süre komada kaldı. ve bundan çok daha uzun süreler de yaşamını zorluklar içerisinde geçirdi (uyandı sonradan yani,evet)

sonra ,normal insana döndü diyebilirim yanlış bir kullanım mı diye durup düşündüm aslında bir an normal insan ne demek diye.
ama çok uzun süreler ve dönemlerden geçtiği için...

neyse. sonra tekrar kaza geçirip ayakları felç oldu.
buradan sonrasından ne hikmet var bilmiyorum zaten..Allah bilir.
ama işte ..öyle insanlar var umudunuzu yitirmeyin hatta burda tıpatıp aynı hikayeler yaşayanlar var.

...
Allah yardımcımız olsun ve selamette kılsın.Amin.

Üst Alt