Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ödediğim halde ödenmedi görünen fatura yüzünden telefonumu kapatanları kınıyorum!

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
278
Reaksiyonlar
209
cep telefonumu 10 yildir severek kullaniyordum. telefonu, o zamanin sartlarinda telefon kullanamadigim duymadigim icin sms yoluyla insan gibi yasamak iletisim sorunuma yardim icin almis, epey de zorlanmistim odemesinde
gecenlerde uyari sms geldi klon musss gibi
faturasiyle bilmem nereye muracaat edicekmisim anladigim kadariyle
10 yillik faturayi nerden bulum
benim cinler toplasti
adam gibi aldigi vergileri inkar eden bu burokrasiyi bu kanunlarin icine eden parti devlet buyuklerini siddetle kiniyorum
ustelik kardesim yeni telefon aldigindan bana vermisti amerikadan getirmisti bildigim kadariyle hani gecen sene 5 ytl kayit ucreti onunda arkasindan gezip odemisti
tut bu da klon diye kapandi

Geçen gün haberlerde vardı. Yakalanan kaçakçıların arşivinden 100 binin üzerinde telefon klonlanmış olduğu tesbit edilmiş.
Demekki daha çok canlar yanacak.

http://imei.tk.gov.tr | Mobil Cihaz Kayıt Sistemi
imei numaralarını sorgulama yapabilirsiniz.
daha önce ödeme yaptığınızda acaba bu adreste kayıt mı yaptırmanız lazımdı?
bu web sayfasını ilgili herkes okusun.cep telefonlarının içinde yazan imei numaralarını kontrol etsinler,ve sorgulama yapsınlar.

ilgine tesekkur ederim nine60
turkcellden sms gelmisti 5 ytl hazir kontur kesilmisti benimkinden bir yil oncemiydi oyle hatirliyorum
turkcell ya buyuk sirket 5 ytl lik kontur leee oldu diye gonul rahatligiyle cebimi kullaniyordum
kardesim pasaportunu goturup islem yaptirmisti turkcell merkeziydi galiba
artik iki cep te kapaldi devletimizin acayip yaptirimlariyle vergisini verdim zannettigim
benim gibi sucu olmayanlarin bogazina yapistigi
kacakcilarin sucunu bizlere yiktigi
becerip kaydini cikaramadigi
sanki
kacakciligi yapmis gibi
normal yoldan cep telefonu almis
vatandaslari magdur etmesi
yeni cep telefonu aldirip kullanamadan cope attirilacak olay oyle canimi sikti kiii

üzücü ve sıkıcı bir durum shukufe.geçenlerde NTV radyoda halka sorun programında bir tüketicinin anlattığı olay :
gazetede konu yazınca faturamı aradım bulamadım diyor.kredi kartımla almıştım ,onun slipi ile gittim kabul ettiler diyordu.
turkcell extralarda bu işlemler yapılıyor sanıyorum.acaba pasaportun ve kimliğinle gitsen halledebilirmisin?
ben işitme engelliyim diye bir de kağıt yazsan ve görevliye uzatsan.sanırım kayıt altına aldırabilirsin.sonra da bu yazdığım web adresinden'' tk ''ya bildirmişler mi diye sorgulama yaparsın.şansını bir dene.

Bende 2 ay önce 2 tane telefon getirdim Almanya'dan sizin gibi 1 tanesini pasaportuma kayıt etdirdim diğerinide teknik servise götürüp kırdırdım.Şuanda sorunsuz kullanıyorum inş bi sorunda çıkmaz.nine60'ın dediği gibi türkcele gidip bi konuşsanız bakalım ne diyecekler.

Üst Alt