Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans seviyesinden 81.9 puanla atanabilir miyim?

tekgoz123

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
11
ekpss 2024 den buro yonetimi 81.9 aldim genel siralama 870 brans 50 küsür sizce atanir miyim yoksa yine husran fabrika da gebermeye devam mi? ne dusunuyorsunuz?

Olur veya olmaz diyemeyiz. Öncelikle puanın sınır sayılır. 2024 / 1. Atamada geçmiş yıllara göre alım düşüktü. Buna rağmen puan 79 sarktı. Tercihlerini Türkiye geneli yapmalısın. Geçmiş yılların atama puanları ve hangi puanla nereye, hangi ile atanılmış incelemelisin.
2024/1 Atamada Ekpss 80.40 ile Aydın/Nazilli ye Memur gih olarak atandım. Tercih yaparken destek almadım ve puanım sınırdaydı.

@tekgoz123, belli olmaz büroya takılma adalet bakanlığı memur gih de büro işleri yapıyor. MEB memur, bilgisayar işletmenliği ve vhki de büro işleri yapıyor. Stresi en düşük yerleri yazmalısın. Ben öyle yaptım. Adalet bakanlığı nı bazı engelliler beğenmiyor. Bana göre Adalet bakanlığı MEB ten iyi.

50 tane büro yönetimi almazlar sen ilk önce geçmiş atamalara ulaş İnternetten araştır.

@Şamil676767,

Katılıyorum hepsine ama bu atama da direk 50 almaz ama ikinci atama da buro dan toplam 50 alirlar gibi geliyor gecen tercihler de almislar cunku 2 atama toplam 50 kusur

Üst Alt