Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV istisnalı olarak adıma alınan aracı noter vasiyetnamesi ile abime miras bırakabilir miyim?

fahri1222

Yeni Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
Merhaba abim benim üzerime ötv araç aldı ileri derece kalp hastasıyım evde bana abim bakıyor 5 yıl yaşarmıyım bilemiyorum aracı noterde abime bana baktığı için ona öldükten sonra tek mirascim diyerek verebilirmiyim aracın üzerinde anne baba kardeş hak sahibi olarak kalır mı noterde araç abime verdim mirascim sadece odur diye bir yöntem yada başka yolu varmıdır bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum

Noterde 2 tanıkla beraber hazırlayabilirsiniz.....geçerli bir belge olacaktır....tabi akıl sağlığınız anlama yetiniz uygunsa ve yaşınız 65 yaş üstü degilse kabul edilir....hatta noter tasdikli olduğu içinde vasiyetin bozulması yani dava edilip iptalide zordur...

Çok tşk ederim akıl yetim ve anlama yerinde yaşımda 40 amacım benden sonra abim ugrasmasin aracı üstüne almak için miras imza gel git bu noter kağıdı ile vergi dairesinden diğer aile bireylerine ihtiyaç olmadan işlem yapabilir dimi bu noter kağıdı ile aracı kendi üzerine gecirebilir

Aynen tek vasi onu yazarsanız olur.....ama diğer aile bireyleri zaten hak talep etmeyeceklerse gerek yok ama siz bilirsiniz....

@fahri1222, kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..böyle olumsuz ve karamsar düşünme gün doğmadan neler doğar umudunu kaybetme nekadar yaşayacağını ve neler yaşayacağını bir tek rabbin bilir ona güven ona teslim ol .. sevgiler

Allah razı olsun Rabbimden gelene razı oldum tevekkül ettim hastalıkta sağlıkta sifada Rabbimden karamsar değilim Rabbime inanıp guvenip teslim oldum Rabbim herkeze şifalar versin saygi ve seygiyle kalın İnşAllah

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Üst Alt