Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Panik atak hastasıyım, anksiyete belirtileri başladı. Tedavi sürecim..?
Herkese selam panik atak hastasıyım şu an rexapin 15 mg kullanıyorum da halen anksiyete belirtileri yaşıyorum rexapin yerine başka serotonin üzerinde etkisi olan antipsikotik ilaç öneriniz varmı acaba?
Panik atak aslında bir tanı değildir,ne zaman ki beklenti kaygısı gelişir o zaman panik bozukluk olarak tanı alır.
Panik bozukluk veya anksiyete bozukluk için sadece rexapin mi kullanıyorsun,bu ilaç bu hastalıklarda pek tercih edilmez edilse de yanında mutlaka bir tane antidepresan olmalı.
Tabi doktor neyi uygun görmüşse o. @Anonim_1,
Hocam paxera 60mg kullanıyorum ama halen anksiyete belirtisi yaşıyorum yüzümde yanma hissi oluşuyor
2 Tane aynı anda antidepresan kullanabilir miyim acaba?
@OğuzHan112 yukarıda arkadaşa beklenti kaygısı demişsiniz ne demek? Merak ettim sadece( insanlar bazen beklenti içine girer) bunu mu kasettiniz. Yoksa hastalık mı? (1 aydır internetten hastalık araştırmıyorum. Kendimi kötü hissettiğim için) siz yazınca merak ettim.