Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paylaşın, bir görme engelliye renkleri armağan edin..

Cimcimee

Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0
[FONT=Tahoma]Fazla söze gerek yok diye düşünüyorum .. Aşağıdaki link'e herkez girince anlayacaktır ama bende bahsediyim kısaca .. Aşağıdaki sitedeki her film izlendiğinde bir görme engelli özel bir yazılımla renklerine kavuşacak .. Hadi bunu gerçekten izlemeliyiz ve destek vermeliyiz ..[/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=4]Renkler Herkes İçindir[/SIZE][/FONT]

"Bu film her izlendiğinde bir görme engelli çevresindeki renkleri öğrenebileceği özel bir yazılıma ücretsiz kavuşuyor. Jotun Boya'nın desteği sayesinde siz de onlardan birine renkleri armağan edebilirsiniz.
Altı Nokta Körler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Murat Demirok'un da filmde dediği gibi: 'Lütfen bu filmi paylaşın, daha fazla insan duysun, daha fazla insan bu imkandan faydalansın."

ben dün facebooktan paylaştım 'çok güzel ve faydalı olacağını düşünüyorum'

Bende izledim. Umarım daha çok izlenilir ve tüm görme engelli arkadaşlarımıza yararlı olur. Teşekkürler sevgili Cimcimee.

Ben teşekkür ederim hepinizee .. inş çok çok izlenir ve herkez yararlanabilir ..

Ben bu olaydan hiç bişey anlayamadım ? ayrıca video gibi bişey açılmadı bende ?

Bilgisayarınızın sesini açın, "Filmi izle"ye tıklayın.

Paylaşım için teşekkürler. Ben de izledim ve facebook ta paylaştım.

cok guzelmiş, paylaşım için tesekkurler ben yeni üye oldugum için bunları bilmiyordum tesekkur ederim

Üst Alt