Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pazartesi var ama sendrom yok :)

Mediha

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
2
Artık pazartesileri sevmeye başladım ne zamandan beri..
Herkesin gelmese dediği, of şu güzelim tatilden sonra çekilirmi dediği pazartesilerden eskiden bende hep şikayet eder dururdum ama artık barış imzaladık.. Aramızı düzelttik pazartesilerle..
Daha bir dinlenmiş ve enerjimi toplamış olarak her pazartesi gülerek işe gelir oldum ve daha bir gülümseyerek çalışır oldum..
Pazartesilerde beni sevmeye başladı sanırım ben ona gülümseyince.. Artık sendromunu yaşatmıyor stres ve sıkıntı dolu karşılamıyor beni..
Hayatta böyle bir şey galiba siz ona gülümsedikçe o da size gülümsüyor git gide..

Aynen öyle canım sen ona gülümsedikçe oda sana gülümsüyor,çekilmez olsada bazen.Ama ne düşünüp öyle hayatı yönlendiriyorsan öyle gidiyor hayatta:) Birçok şey senin elinde,olmazsa olmazlar dışında:))

ben pazarda calıştıgım icin p.tesi sendromu olmuyor :D

P . tesiler hayata dönüş,işyeri arkadaşlar derken salı sallanır çarşamba çarçafa dolanır perşembe, hafta çan çekiyor cuma kutsal gün c tesi tatil ve ne çabuk geldi pazar..:) bak p tesi bitiyor.. zaman kuşun kanadında uçuyor..

Evet zaman denen şey çok hızlı akıp gidiyor.. Yavaşlatmanın bir çaresi yok mudur acep:)

Zamanı durdurmak imkansız ne yazık ki:p O zaman gülümsemekle başlamak en güzeli her yeni güne her yeni haftaya biz bunu en zor zamanlardan sonra bile yapmaya çalışıyoruz ama gülümsedikçe inşallah hayatta bize verdiğimiz enerjiyi aynen yansıtır;)kalemine sağlık Medişim.

Aslında hayatı, günleri, saatleri, mekanları çekilmez yapan kendisi değil, Onu çekilmez yapan kişilerin olmasıdır bence.Galiba bu gülümsemeniz o kişilere yansımış ve onları yumuşatmış olmalı.Gülümsemenizin devamı dileğiyle...

Bende pazartesi günün sevenlerdenim çünkü çalışmayı çok seviyorum... Evdeki antisosyal hayatın yerini alan sosyal iş hayatı nasıl sevilmez... Fakat cuma gününü de seviyorum, haftasonu geldi diye ve haftasonu biterken de "oley yarın iş günü" diye yine seviyorum acaba ben hayatımı sevdiğim için günleri seviyorum:)) Teşekkürler Medihacığım bu güzel paylaşımın için;
Hayatta böyle bir şey galiba siz ona gülümsedikçe o da size gülümsüyor git gide..

Üst Alt