Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pendik İşkurun engellilere uygun binası engellilere uygun olmayan şekilde yeniden düzenlendi [Görüş]

FORMULLA

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Pendik İşkurun engellilere uygun binası engellilere uygun olmayan şekilde yeniden düzenlendi [Görüş]

fotoraf0005pm9.th.jpg
fotoraf0008ww9.th.jpg

BU İKİ RESİM DE PENDİK'DEN. SİZLERLE PAYLAŞMAK İSDEDİM. ESKİDEN COK RAHAT GİRİLEN İŞCİ BULMA KURUMUNDA CAM CEVREVE DEĞİŞDİ 3 AYA YAKINDIR DA BU DURUMDA. KAPIDA DURUKEN KURUMUN MÜDÜRÜ CIKTI DIŞARI, DEDİM MÜDÜRÜM, NEDEN BÖYLE YABDIRDINIZ BURAYII. DEDİĞİ, YA ACELE EDME DEDİ, YABDIRACAZZ. AMA DEDİM 1 AYDIR BÖYLE BURASI. YOK DEDİİ 1 AY DEĞİL 2 AYDAN FAZLA OLDU BURASI BÖYLE... DEDİM BUNU SİZ YABDIRIRKEN NEDEN HERŞEYE DÜZGÜN YABDIRMIYORSUNUZZ, YAPILAN BİR İŞİ BİRDAHA BOZDURACAKSINIZ. TAPİ YAPARSANIZ.
ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞLAR HANE: CIKAN KANUNLARR? HAKLARIMIZ SANKİ YOKMUŞUZ GİBİ DAVRANIYORLAR, SONRA KZIDIMIZDA EVET HAKLISIN DİYORLAR

FORMULLA,

Sanıyorum yaşadığın bu olayda epey kızdın ve olayın hareretiyle foruma yazdın. Çünkü yazdıklarından hiçbirşey anlamadım, allahtan fotoğraf koymuşsun da herşey gayet açık ve net bir şekilde özetlemiş kendini.

Ben hiç şaşırmadım aslında, "burası Türkiye oluyor böyle" diyordu Metin Uca, durum da aynen böyle trajikomedya maalesef. İlgililerin dikkatini çekmek ve o kapıları sil baştan söktürüp yeniden tadilata sokmak için boş durmamak gerek.

anlaşılamıyacak birşey burada eskiden cok rahat girdimiz kuruma yeni cam cerceve takıyorlar rampayı önemsemediler bukadar

bende gittim buraya eskiden böle değil di yeni gördümm ama coğu yerde aynı türkiye gerçeği

selam

değerli arkadaşlarım burada özürlü olan sizler değil sizleri görmezden gelen bu siyasilerdir isteseler istediklerini anında yaptırırlar eminim allah sabancıdan razı olsun ölmeden çok şeyler yaptırmış ben ona duacıyım

Üst Alt