Benim her iki ayaktada pes cavus var sol ayak daha belirgin. 5-6 yıl önce sol ayağımdan bir operasyon geçirdim. Bana ayağın bükülmesini durdurduklarını söylediler. Ameliyattan gözle görünür pek bir fayda sağlamağımı düşünüyorum mutlaka olmuştur ama. Yaklaşık 2 yldır yürürken çok sık burkulmalar olmaya başladı yürürken ciddi anlamda zorlanmaya başladım hele bir süre ayakta kalınca çok fazla sırt ağrısı çekiyorum.zaten mevcut bir skolyoz rahatsızlığım var ayakta durmada ve yürüme de çektiğim zorlukla bu bir kat daha problem oluyor. Bir kontrol esnasında doktorum ilerde gerekirse kemiklerle oynayıp ayağın şeklini düzeltebilir demişti ama pek de nasıl bir işlem olduğunu o zaman için açıklamadı. Neyse lafı uzatmadan esas mevzuya geleyim ben de bu sene yazın ayağımdan ameliyat olup ayağımdaki şekil bozukluğunu giderip daha rahat yürüme imkanına sahip olmak istiyorum tabi mümkünse. Sizlerden ricam böyle veya buna benzer sıkıntılar çekenleriniz varsa ameliyat olup durumunda farklılık olan varsa tecrübelerini paylaşmak isterim... Allah'ım herkese şifalar versin.